Keko
De sokken voldoen niet aan mijn verwachting, ook geen passende oplossing
95% beveelt Comfort-producten.nl aan!
De sokken voldoen niet aan mijn verwachting, ook geen passende oplossing
Tsja, op basis van 1 tot 10 toch graag een 12! Eerst een suffe batterij, hop een nieuwe. Toen een gescheurde naad op een handschoen en hop ook een compleet nieuwe. Helemaal top!
Ik had voor een vriendin verwarmd thermo ondergoed besteld(met dubbele verwarming) Maar de maatvoering was niet geheel goed aangezien zij erg klein is. De warmte delen drukte niet voldoende aan. Helaas lukte via de post retour zenden voor geld terug niet goed(retourlabel werkte niet) Gebeld met hen langsgebracht in Woerden en in TWEE dagen het geld terug!!! Dat is ECHT NETJES!! Ondanks dat de maatvoering van het verwarmde thermo ondergoed voor mijn goede vriendin niet perfect was was de kwaliteit ervan wel goed!! De verwamde handschoenen voor mijzelf voor tijdens het skien voldoen overigens bij mij prima!! Het zijn goede producten die zij hebben.
Gisteravond laat besteld en de volgende dag al binnen. Net op tijd de double heat wanten binnen voor mijn skivakantie
Goed!
Voor iemand die altijd last heeft van koude voeten zijn de sokken echt een uitkomst. Ik heb al jaren lang last van raynaud en ben blij dat ik eindelijk een oplossing heb gevonden.
Ik heb voor Kerst een verwarmde trui gekregen, door ziekte was ik te laat om het om te ruilen omdat de retourperiode afgelopen was. Ik heb even gebeld en het kon zonder probleem alsnog geruild worden voor een andere maat. Super opgelost!
Super warme handschoenen
Ritsen van mijn dure verwarmde handschoenen kapot in 2e sesoen al dus bij elkaar paar maanden gebruikt Melding van gemaakt , werd gezegd dat ik ze maar moet laten maken bij een schoenen maker moet laten maken !!! Dus er word niks tegemoet gekomen !!!!! Wat een slechte service!!!!!!!!! Nooit meer
hele goede ervaring na melding van schade. Bedankt voor de goede service!
Perfect!
Redelijk nog afwachten hoe mijn retour loopt
Transformatortje is kapot
S. Verlaat
Super snel geleverd en goede service aan de telefoon
Comfort-producten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Comfort-producten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Comfort-producten.nl
Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden
Goed!
Super warme handschoenen
hele goede ervaring na melding van schade. Bedankt voor de goede service!
Perfect!
Redelijk nog afwachten hoe mijn retour loopt