Compaan

Service
Gebruikersgemak

Anja v nes

Heel leuk dat de genodigden fotoos kunnen sturen. Het beeldbellen lukt nog niet helaas

Heel behulpzaam

Nvt

In een winkel gezien

Beste Anja,
Hartelijk dank voor je reactie!
Uiteraard helpen we je graag om het beeldbellen in orde te maken. Wij zijn dagelijks van 9.00- 18.00 uur bereikbaar op nummer 088-1450100.

Jannes Stevens

Compaan heeft weinig gevoel om een optimale gebruikers-interface te bieden. Het is sterk ontwikkeld vanuit de developer en niet vanuit de gebruiker. Er zijn talloze verbeteringen door te... Compaan heeft weinig gevoel om een optimale gebruikers-interface te bieden. Het is sterk ontwikkeld vanuit de developer en niet vanuit de gebruiker. Er zijn talloze verbeteringen door te voeren.
Compaan is een leuk idee, maar moet nog sterk doorontwikkeld worden wil het een aantrekkelijk product worden.

Een sterk punt is de medewerking zodat bv. nu ook de kerkomroep van de PKN te gebruiken is.

De dienstverlening is prima. Het gaat puur om de gebrekkige software en ondoordachte gebruikersinterface.

Google

Arno Kolk

Prima tablet met goed werkende software.

Klantgericht

Maandprijs is echt te hoog. Er zouden reclamevrije eenvoudige kaartspellen bij kunnen(zoals bij windows)

mond op mond reclame

John boon

Geweldig, mijn moeder (91, ALS) hoort er weer helemaal bij nu ze weer kan communiceren omdat door de ALS de spraak is weggevallen.

Eenvoud, lage leercurve, instelbaar, veilig

Door de ALS heeft m'n moeder meer last met typen nu de vingers en schouders niet meer zo mee willen werken. De Compaan wat minder rechtop kunnen zetten zou wel fijn zijn. Verder is de gevoeligheid... Door de ALS heeft m'n moeder meer last met typen nu de vingers en schouders niet meer zo mee willen werken. De Compaan wat minder rechtop kunnen zetten zou wel fijn zijn. Verder is de gevoeligheid (nog) niet instelbaar waardoor er vaak vreemde tekens worden gebruikt omdat ze (onbewust) te lang op een letter typt.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via ergotherapeute van de zorggroep

Prima apparaat.

Het bedrijf weer over welke doelgroep ze het heeft!

Helga Altena

Gebruiksvriendelijk

Snelle service, duidelijke uitleg, makkelijk te gebruiken

De Skype bel verbinding / mogelijkheid is waardeloos.

Via Google / zoeken op internet

Reactie Compaan:

Hartelijk dank voor uw mening! Skype levert inderdaad problemen en dat is zeker vervelend. We zijn momenteel bezig een nieuwe beeldbeldienst te ontwikkelen. Graag vertellen we u hier meer over in... Hartelijk dank voor uw mening! Skype levert inderdaad problemen en dat is zeker vervelend. We zijn momenteel bezig een nieuwe beeldbeldienst te ontwikkelen. Graag vertellen we u hier meer over in een telefoongesprek. Wij zijn dagelijks van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op 088-1450100.

Dirk Visser

Goed product en goede service

Goede ondersteuning

Via Google

Een modern iets waar geen weerzin voor is.

Snelle en buitengewoon vriendelijke reactie en afhandeling bij de aanschaf

Via mijn vader

Reactie Compaan:

Dank voor uw review! U geeft aan dat het gebruikersgemak niet optimaal is. Kunnen we u wellicht ergens bij helpen? We staan dagelijks van 9.00 tot 18.00 voor u klaar!

Carin Peletier

Mijn ouders zijn blij en bijna verslaafd aan de Compaan.

Heel vriendelijk en klantgericht.

Eigenlijk niet nee.

Via internet Google.

Eenvoudig met hele goede service!

Supergoede en vriendelijke helpdesk

Online gekocht