Gebruiker 90 jaar is er blij mee
Vriendelijk. Oplossend. Meedenkend.
Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?
Via internet gezocht naar tablet voor ouderen
Vriendelijk. Oplossend. Meedenkend.
Via internet gezocht naar tablet voor ouderen
de ondersteuning en toegankelijkheid
foto's doorsturen vanaf mobiel wil niet altijd lukken
ook het doorsturen van foto's vanaf compaan kan niet. of wel maar dan weet ik het niet.
via de gemeente deventer
via Amstelring ledenservice
Eenvoud
Bij uploaden van meerdere foto's niet terug naar hoofmenu
Tijdschrift recentie
goede lay out,gebruiksvriendelijk
meer internetfavorieten met 1 knop bereikbaar,bijlage toevoegen bij mail,zelf foto's toevoegen etc
via kennis
Hulp, en de rust bij de gesprekken, geen haast om iets af te werken.
Ondanks alle duidelijke aanwijzingen (voor ons) blijken in de praktijk toch nog diverse zaken niet zo logisch te zijn voor ouderen. Ik begreep van mijn moeder dat haar hulp in de huishouding dat...
Via een neef die er een had gekocht voor zijn vader
Geen zorg bij gebruiker om per abuis op ongewenste sites van het internet of in ongewenst emailcontact te geraken.
Sterk gebruikersgemak.
Beeldbellen is niet te gebruiken, omdat er in de praktijk te veel situaties zijn waarbij de Compaan in een android omgeving terecht komt. Zodra onbegrepen door gebruiker is er ook geen weg meer...
via zoeken internet
Beste meneer Muilwijk,
Dank voor uw vriendelijke woorden. We zouden graag uw ervaringen met het beeldbellen beter willen begrijpen. Mogen we u één dezer dagen bellen?
Met vriendelijke...
Duidelijk en overzichtelijk menu
Boeken lezen op Compaan en ervoor zorgen dat gebruiker de camera kan gebruiken zodat ook zijzelf foto's kunnen versturen aan de kinderen en kleinkinderen.
Via internet
De bedoelingen en benadering zijn goed.
Misschien kan de hulp bij toenadering tot instanties als een zorginstelling nog iets actiever, alhoewel ik wel begrip heb voor de lastige situatie.
Gevonden na zoeken op internet.
Dag meneer De Goede,
Ik heb u net proberen te bellen om te kijken of we u nog verder kunne helpen met het online krijgen van de Compaan in het verzorgingshuis van uw moeder.
Als het...
Snelle levering en prettig dat we de Compaan een paar weken op proef hebben gehad
De agenda tool is lastig te gebruiken op een telefoon. Een app zou in zijn geheel meer gebruiksgemak opleveren
Via Joost
Klantvriendelijk en service nog geen gebruik van gemaakt dus kan ik niet beoordelen.