Compaan

Dienstverlenend

Nee, nog niet.

Via familie.

Kees Blom

Prachtig hulpmiddel, waarbij toch de belangstelling en mogelijkheden van de gebruiker bovenaan moeten staan.

Meedenken en snelheid van levering

Nog niet voldoende inzicht in de mogelijkheden/problemen van de individuele gebruiker (degene waar de Compaan zelf in gebruik is).

advertentie in computerblad

Hans Ham

Bruikbaar, een stap in de goede richting, maar nog niet helemaal.

Belangrijk is dat een digibeet niks fout kan doen

De houten bekisting is oubollig.
Verkleinde toetsenbord bij email versturen is verwarrend.
De houten bekisting is oubollig.
Verkleinde toetsenbord bij email versturen is verwarrend.
De email functionaliteit kan gebruiksvriendelijker, het is voor een echte digibeet toch nog een drempel.
Fotoalbums is verbeterd, maar nog niet perfect.
Fotos en ervaringen delen a la facebook kan uitgebreider, evt via telefoon apps.

Googlen op 'senioren tablet'

Mooie manier om ouderen de dagelijkse gang van zaken van jongere familie te laten meebeleven.

Persoonlijk contact nadat de compaan per webwinkel was besteld

Groter toetsenbord op de compaan laten zien, zonder dat iedere toets meerdere tekens bevat. Hoe langer een toets wordt ingedrukt, hoe "vreemdere" letters er tevoorschijn komen. á ÄÖó enzovoort.

googelen op ouderencomputer

Marianne Scheepens

Heel goed

Snelle contact via telefoon, persoonlijke hulp

Interface zou wellicht nog eenvoudiger kunnen.
Laatste tijd wel 'tussenpersoon' aan telefoon. Die weet nog niet alles. Begrijpelijk maar wel jammer.

Zoeken op internet

Echt fantastisch, mijn moeder is er heel erg blij mee en wij ook.

De eenvoud.
Het direct net als bij een whatsapp bericht op je telefoon binnenkomen van een foto/bericht met geluid en aanduiding op scherm.

Voor mijn moeder is het geluid bij beeldbellen niet altijd goed te verstaan maar ik begreep dat de tablet gewoon niet harder kan.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

een klant bij mij in de thuiszorg heeft er een en is er erg blij mee. Ik was al aan het zoeken geweest op internet voor een tablet voor mijn moeder en had deze ook gevonden. Maar doordat ik hem in... een klant bij mij in de thuiszorg heeft er een en is er erg blij mee. Ik was al aan het zoeken geweest op internet voor een tablet voor mijn moeder en had deze ook gevonden. Maar doordat ik hem in het echt heb gezien is de keus echt op de compaan gevallen. Mijn compaan ook meegenomen naar de vergadering van de thuiszorg om te laten zien en nu heeft een collega de compaan ook aangeschaft voor haar ouders.

Reactie Compaan:

Merci! We moeten bijna blozen van je positieve woorden...
Merci! We moeten bijna blozen van je positieve woorden...
Voor wat betreft het geluid, we zijn inderdaad begrensd door het geluid van de tablet, wellicht is het een idee een extern boxje aan te sluiten? We vertellen je graag hoe dat kan.
Het Compaan-team

Waar het voor bedoeld is .werkt perfect

Tijdschrift pcob

Dank voor uw compliment!

Ria Sluiter

Toegankelijk en gemakkelijk in het gebrik

Snelle hulp, praktische functies

Ik vind het beeldbellen niet goed genoeg. Nog de kwaliteit van het beeld, nog de manier waarop je mensen toevoegt die ook mogen beeldbellen. Vaak gaat de compaan offline wanneer ik probeer om... Ik vind het beeldbellen niet goed genoeg. Nog de kwaliteit van het beeld, nog de manier waarop je mensen toevoegt die ook mogen beeldbellen. Vaak gaat de compaan offline wanneer ik probeer om contact te maken via beeld bellen.

Hoe bent u bij de Compaan terecht gekomen?

Via mijn zoon, die kent iemand die bij Compaan werkt.

Dag mevrouw Sluiter,
Dag mevrouw Sluiter,
Dank vor uw complimenten maar we waarderen ook uw kritische blik op het beeldbellen. Mogen we u wellicht een keer benaderen om samen het beeldbellen te doorlopen? Wellicht kunnen we uw ervaringen verbeteren?
Het Compaan-team

Fijn om op deze manier mat een van je ouders contact te hebben en dingen te kunnen uitwisselen.

snelle reactie op de eerste informatievraag

chatfunctie bij en tijdens spelen van een spelletje; combineren van foto en bericht;

Uijtendaal

Heel handig en duidelijk voor de oudere mensen

heel prettig is dat iemand het thuis komt uitleggen.

Er is een bos bloemen belooft voor de gene die heeft geregeld dat de compaan bij mijn moeder thuis is , maar die is nooit geleverd.

Goedemiddag,
Dank voor uw review!
Vervelend om te lezen dat de beloofde bloemen niet zijn ontvangen. Wij nemen binnenkort even contact met u op om dit alsnog in orde te maken.
Met...
Goedemiddag,