Compaan

Service
Gebruikersgemak

Een ideaal middel om de dagelijkse sluer van eenzaamheid van mensen te doorbreken

niet bijzonder

Het lettertype van de 10 uur berichte oogt mooi, maar is voor voor oudern en bijziende mensen moeilijk te lezen

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Uiteraard is het de bedoeling dat iedereen de spreuk van de dag zonder problemen kan lezen. We zien dat sommige letters wat op elkaar lijken en begrijpen het probleem. N.a.v. uw bericht gaan wij het lettertype aanpassen! Bij de eerstvolgende update zal dit te zien zijn.
Uw Compaan

Joop Timmermans

De Compaan is een verrijking voor mij en mijn ouders.

Communicatie

Ringtone en lengte en volume

E van tilburg

Heel prettig voor mijn broer is de tablet te gebruiken

Gemakkelijk te bedienen

Voldoende adres gegevens van familie of andere naasten te mogen inzetten zonder zo veel kosten

Heel leuk voor ouderen

persoonlijk

kosten inzichtelijk maken en duidelijkheid hierin. Het is raar dat het niet 1 bedrag is en dat het uitmaakt hoeveel contactpersonen je hebt

De oplossing voor de oudere medemens

tablet, loopt spontaan leeg. Gaat spontaan hierdoor helemaal uit.

Hallo,
Als u wil kijken we graag de Compaan voor u na. We kunnen op afstand naar het batterijverloop kijken en als daar afwijkingen in te zien zijn, kunnen we deze vaak goed verhelpen.
Bel...
Hallo,
Bel of mail ons gerust: support@uwcompaan.nl of 0881450100.
Compaan-Team

Zo leuk dat mijn moeder van bijna 93 nu ook digitaal kan communiceren met (klein)kinderen.

Ik heb het apparaat van een bekende overgenomen. De support bij de aansluiting voor mijn moeder was uitstekend en mijn vragen nadien werden snel en goed afgewikkeld.

Het beeldbellen (Skype) gaf te veel problemen waardoor we het maar niet meer hebben geprobeerd. Mijn moeder raakt daarmee te veel in de war. Je gaat uit de vertrouwde Compaan-omgeving en om daar... Het beeldbellen (Skype) gaf te veel problemen waardoor we het maar niet meer hebben geprobeerd. Mijn moeder raakt daarmee te veel in de war. Je gaat uit de vertrouwde Compaan-omgeving en om daar weer in terug te keren gaf problemen.

Hallo,
Als u wilt, helpen we u graag om het beeldbellen samen eens door te lopen. We kijken graag de instellingen met je na. En als je moeder het graag wil gebruiken, hebben we een paar tips die het wellicht wat makkelijker kunnen maken?
Compaan-team

Edith Verzee

Geweldige manier om iemand die een sterke afkeer heeft voor computers toch in deze snelle wereld te betrekken en zich veilig te laten voelen daarin.

De hulp en ondersteuning is super!

Mijn 86 jarige vader is heel blij met zijn tablet en heeft nooit geweten dat er zoveel mee mogelijk is.

Persoonlijke professionele begeleiding aan de telefoon was erg prettig en hielp ons echt verder!

Misschien niet een verbeterpunt, maar meer bedoeld als een mogelijkheid: in het verpleeghuis waar mijn vader is komen wonen, werken een aantal jonge verzorgenden/verpleegkundigen die heel graag met... Misschien niet een verbeterpunt, maar meer bedoeld als een mogelijkheid: in het verpleeghuis waar mijn vader is komen wonen, werken een aantal jonge verzorgenden/verpleegkundigen die heel graag met een tablet hun clienten ondersteunen en ermee helpen. Zijnweten als geen ander wat de oudere en ernstig zieke bewoner allemaal nog wel kan en de tablet is een verrijking van het leven (ook het sociale leven) van hun bewoners.
Misschien contact zoeken met deze jonge mensen en hun vragen naar welke ideeen en behoeften zij hebben met bijvoorbeeld de Compaan - en/of het gebruik van deze sociale media (beroepsmatig in het werken met ouderen)?

Geweldig

Persoonlijk contact.
snelle reacties

Agena invullen is niet zo handig.
mag eenvoudiger.

Gemakkelijk te bedienen en daardoor contacten te onderhouden, snelle uitwisseling van foto's, etc.

Goede informatie over het product. Gemakkelijk te bedienen en een leuke manier om bij te blijven, contact te hebben met anderen.

De hulpvraag button zou voor mij wel minder prominent in beeld mogen komen. Er wordt met de linker hand gemakkelijk op gedrukt (maar dit zal ook wel per persoon verschillend zijn).