Compaan

Service
Gebruikersgemak

Lammert Wessels

Geweldig.......

Geweldig voor de tablet gebruiker, ingewikkeld voor de anderen.

Makkelijk te gebruiken, ook voor oude mensen die nog nooit met een telefoon of computer hebben gewerkt.

Het besturingssysteem is best ingewikkeld. Het gebruik van beeldbellen is voor de familie best lastig met inloggen etc. Ook heeft mijn opa nog broers en zussen die ook graag met hun willen mailen,... Het besturingssysteem is best ingewikkeld. Het gebruik van beeldbellen is voor de familie best lastig met inloggen etc. Ook heeft mijn opa nog broers en zussen die ook graag met hun willen mailen, maar daarvoor moeten ze eerst contactpersoon worden, dat werd door de meeste als ingewikkeld ervaren. Eventueel als tip nog teamviewer toevoegen voor alleen de beheerder, want alleen meekijken is soms niet voldoende.

I. Maas

Fantastisch, zo blijf ik ,vanuit mijn eigen huis,deelgenoot van de maatschappij !

Snelle en vriendelijke klantgerichte communicatie

Geweldig !

-proefperiode van 2 weken
- heldere en transparante informatie over uitgangspunten, principes en werkwijze en doelstelling
-niets teveel gezegd, geen "reclame -achtige'kreten, maar...
-proefperiode van 2 weken
-niets teveel gezegd, geen "reclame -achtige'kreten, maar oprechte info.
- het product overtreft mijn stoutste verwachtingen

Het product meer bekendheid geven.
Ik heb de Compaan aangesloten zien staan toen ik in een "ICT-winkel"( ik dacht Paradigid? ) toevallig binnen liep.
juist niet in een winkel waar...
Het product meer bekendheid geven.
juist niet in een winkel waar "zorg-producten " verkocht worden.
Door het zelf even te kunnen bedienen raakte ik enthousiast .
Heb de aanschaf van de Compaan voorgelegd aan andere familieleden.
Mijn tip is dus, om het product ook in "gangbare winkels" als demonstratie model te laten zien aan publiek .
+ op beurs voor ouderen
+ op beurs voor hulpmiddelen b.v. in Utrecht

Wel zal het zo blijven, dat niet iedereen zich een dergelijk product door financiële beperking kan permitteren; hoe jammer dit ook is.

leguit-lambers

Een prachtige toepassing, die nog steeds mooier wordt

Doordacht product en super support.

Een heikel punt is het opladen van de Compaan. Het is een hele opgaaf om de verzorging zover te krijgen om de Compaan weer met een stekkertje op te laden. Voor telefoontjes heb je nu al de... Een heikel punt is het opladen van de Compaan. Het is een hele opgaaf om de verzorging zover te krijgen om de Compaan weer met een stekkertje op te laden. Voor telefoontjes heb je nu al de mogelijkheid om ze ergens op te leggen om ze op te laden. Dit zou mogelijk helpen.

Zeer gebruiksvriendelijk en een daverend succes voor mijn moeder

makkelijk in gebruik, veilig

Mijn moeder zou graag wordfeud spelen met zus en vriendinnen. Dat zou dus een voor haar interessante toevoeging aan de spellen zijn.

Ik vind het gebruiksgemak voor de gebruiker (mijn moeder) wel goed, maar ik vind het op de juiste manier allerlei dingen instellen vrij ingewikkeld ( bijv. het sturen van berichten door... Ik vind het gebruiksgemak voor de gebruiker (mijn moeder) wel goed, maar ik vind het op de juiste manier allerlei dingen instellen vrij ingewikkeld ( bijv. het sturen van berichten door familieleden) en de daarmee gepaard gaande kosten vervelend.

De kast van de tablet was niet goed toen we die geleverd kregen. We kregen de volgende dag al een nieuwe geleverd.

Er zijn nu nieuwe spellen beschikbaar gekomen. Ik vind het erg jammer dat sommige spellen (met name Rummikub) alleen met een tegenspeler gespeeld kunnen worden. Mijn moeder is alleen en snapt het... Er zijn nu nieuwe spellen beschikbaar gekomen. Ik vind het erg jammer dat sommige spellen (met name Rummikub) alleen met een tegenspeler gespeeld kunnen worden. Mijn moeder is alleen en snapt het maken van contact met een tegenspeler niet. Wij hebben de Compaan juist gekocht zodat ze spelletjes kan doen als ze alleen is en ze zich verveeld.

Beste heer/ mevrouw,
Beste heer/ mevrouw,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven! Wij horen graag wat u precies ingewikkeld vindt aan het sturen van de berichten door familieleden. Ook zijn wij benieuwd wat u nog meer vrij ingewikkeld vindt. De Compaan is zo ingericht dat het gebruik ervan zo simpel mogelijk is voor de eindgebruiker. Het aanpassen van de instellingen vanuit het Portaal biedt de mogelijkheid de Compaan geheel aan te passen naar de wensen van de eindgebruiker. Misschien wilt u ons een keer bellen zodat we er dieper op in kunnen gaan?
Het klopt dat Rummikub op het moment alleen te spelen is met een tegenspeler. Het oorspronkelijke idee is dat familie via het Portaal met uw moeder Rummikub kan spelen. We zijn bezig om te kijken hoe Compaan gebruikers elkaar makkelijker zouden kunnen vinden om samen een spel te spelen. Dit is nu alleen nog mogelijk als twee spelers tegelijkertijd het spel openen.
Het team van Compaan.

Dominicus Nota

Eenvoudig te bedienen

De agenda vullen is handiger op de compaan zelf en skype gebruiken is te moeilijk gaat uit het programma van de compaan

Beste heer,
Bedankt voor uw feedback!
Beste heer,
Bedankt voor uw feedback!
Ik ben erg benieuwd waar u tegenaan loopt rondom Skype/beeldbellen en wat u precies als te moeilijk ervaart. Misschien wilt u ons bellen op 088-14 50 100?
Het team van Compaan.

Roest

Top

Als ik een bericht achtig vanaf mijn mobiele telefoon naar mijn vader is het niet leesbaar

Reactie Compaan:

Bedankt voor uw beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
In uw verbeterpunten zie ik dat er iets niet lukt maar het is mij niet geheel duidelijk wat precies. Misschien wilt u ons bellen zodat we met u mee kunnen denken? U kunt ons dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur bereiken op 088-14 50 100.
Het team van Compaan

Ton

Heel goed. Door de eenvoud is het voor mijn moeder goed te doen om de basis dingen onder de knie te krijegn.

Na de installatie geen contact meer mee gehad