Compaan

Service
Gebruikersgemak

Zorgbalans

Ik vind het een mooi concept!!! Een veilige digitale omgeving voor mijn vader.
Het enige wat niet lukt is het beeldbellen. Als dat zou lukken zou het perfect zijn.

Je kan altijd bellen bij een probleem en men probeert dit te verhelpen.

Het beeldbellen is vrij ingewikkeld om in te stellen op je telefoon en het ook goed werkend te krijgen. Hier zou je iets meer begeleiding bij kunnen krijgen of het bellen vereenvoudigen.

Reactie Compaan:

Wat fijn dat u zo enthousiast bent over de Compaan!
Wat fijn dat u zo enthousiast bent over de Compaan!
Wij helpen u heel graag om het beeldbellen in te stellen. Onze servicedesk heeft hier ruime ervaring mee. Zullen we daar een afspraak voor maken?
Het Compaan-team

Een geweldige manier om mijn schoonouders "connected" te krijgen!

Fijn apparaat voor senioren wat nog verder ontwikkeld mag worden

Specifiek product voor specifieke doelgroep

Je kunt geen e-mails doorsturen naar de compaan

Geweldig dat de zelfredzaamheid en belevingswereld van ouderen door de Compaan wordt vergroot.

duidelijkheid en snelheid bij vragen en oplossen van problemen

meer spellen (nu te weinig en simpel)

Reactie Compaan:

Bedankt voor uw feedback!
Bedankt voor uw feedback!
Vandaag introduceren we het spel Rummikub op de Compaan. Verder zijn we aan het inventariseren waar er nog meer behoefte aan is. U kunt uw tips of ideeën sturen naar info@uwcompaan.nl.
Het team van Compaan.

Een aanrader

Oplossend gericht

QA bij uitgaande producten: onze Compaan was defecte

Rini Cornelissen

In een woord geweldig

Zeer goede service en heel klantvriendelijk.

De mogelijkheid om toch een email te kunnen sturen, zonder de in de agenda e.d. te kunnen kijken. De privacy is ook belangrijk.

Beste meneer Cornelissen,
Beste meneer Cornelissen,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn op het moment aan het kijken of we de agenda uit de communicatie omgeving kunnen halen en verplaatsen naar een omgeving alleen toegankelijk voor de eerste contactpersoon. Wij zijn het eens met het feit dat de privacy erg belangrijk is en willen hier daarom graag verandering in brengen.
Het team van Compaan.

Anke

Geweldige manier om contact met mijn moeder te houden.

Voor mijn moeder die weinig digitale ervaring heeft merk ik dat het zelfs voor haar te leren is. Sterker ik zie dat ze dagelijks met De Compaan bezig is. Vooral de afwisseling van geschreven... Voor mijn moeder die weinig digitale ervaring heeft merk ik dat het zelfs voor haar te leren is. Sterker ik zie dat ze dagelijks met De Compaan bezig is. Vooral de afwisseling van geschreven berichten, het sturen van foto's en de spelletjes maken dat er op verschillende manieren contact met haar is.

Het beeldbellen verliep in beginsel wat moeizaam, door de servicedesk ben ik hier erg goed mee geholpen.
De introductie en installatie door Tim nam al veel onrust en onzekerheid bij mijn moeder weg.
Verder helpt het om rustig met een aantal functies te beginnen ( spelletjes, berichten en foto's sturen ).Mijn moeder bouwde zo vertrouwen op in zichzelf en het gebruik van de Compaan.

Meer spelletjes.

Vugts

Mijn moeder bekijkt dagelijks gemakkelijk het laatste nieuws, de foto's van de kinderen en heeft geleerd te e-mailen. Ook UitzendingGemist kan ze toepassen intussen, tot haar groot plezier. Voorheen... Mijn moeder bekijkt dagelijks gemakkelijk het laatste nieuws, de foto's van de kinderen en heeft geleerd te e-mailen. Ook UitzendingGemist kan ze toepassen intussen, tot haar groot plezier. Voorheen geen enkele ervaring mbt computers of internet. De service vanuit Compaan is ongekend fantastisch.

De service is werkelijk fantastisch; goed afgestemd op de oudere.

(1) Beeld kunnen vergroten of verkleinen voor slechtzienden - (2) lichtgevoelig scherm betekent zeer fel -hinderlijk- licht uitstralend in de avond/nacht - (3) foto's sturen per email ipv alleen... (1) Beeld kunnen vergroten of verkleinen voor slechtzienden - (2) lichtgevoelig scherm betekent zeer fel -hinderlijk- licht uitstralend in de avond/nacht - (3) foto's sturen per email ipv alleen uploaden via website

Walentina ter Maat

Geweldig! Mijn moedertje geniet enorm van alle berichten en foto's!

Vaak moet je als klant een bedrijf stimuleren een artikel snel te leveren. Dit keer was er alle medewerking om het zo spoedig mogelijk in orde te maken. Niks dan lof!

Tip: in onze beleving kan dit product een enorm succes worden. Meer advertising is onze tip dan ook

Prettige contacten omtrent aanschaf.

Tablet werd naar huis gezonden. Er was niemand thuis. De tablet werd door de brievenbus gedaan. Alles i goed gegaan, ma misschien verstandig om bij buren af te leveren.