Compaan

Service
Gebruikersgemak

Ans

Een uitvinding voor ouderen die nog nooit achter een computer hebben gezeten.

Een uitermate klantvriendelijk team en een zeer goede dienstverlening.

Na diep nadenken....................nee !

Reactie Compaan:

Bedankt voor uw feedback!

Ludo Vrebos

Niet controleerbaar genoeg op afstand voor gebruik met mijn moeder

specifiek richtend op weinig computervaardigen

voor mijn moeder die totaal niet computervaardig is, heb ik een toestel nodig dat ik volledig op afstand kan bedienen, zoals met teamviewer.

De gebruikster is er blij mee

klantvriendelijk

spellen moeten beter tussen gebruiker en tegenpartij.
mist kruiswoordpuzzles en andere zoals wordfeud.

Nuttig communicatie middel!

Eenvoudig in gebruik.

Snelheid implementatie aanvullingen gebruiksgemak. Zoals nieuwe (update van) spelletjes. Responsive maken van de portal.

Van der Leden

Waardevol gebruiksvriendelijk en goede service

Persoonlijke aandacht

Angelien Engel

Wordt door mijn moeder helaas nog niet helemaal gebruikt waarvoor hij bedoelt is.

Persoonlijke benadering en open staan voor tips

Jammer dat de gebruik(st)er meer moet betalen als meerdere personen ook maar één berichtje sturen. Wanneer 5 personen per maand slechts een berichtje sturen, betaal je meer dan wanneer twee... Jammer dat de gebruik(st)er meer moet betalen als meerdere personen ook maar één berichtje sturen. Wanneer 5 personen per maand slechts een berichtje sturen, betaal je meer dan wanneer twee personen iedere dag iets sturen. Heb de neiging om te denken: laat maar even, deze ene foto kost haar €2,50 ! Waarom niet afrekenen naar frequentie van gebruik door de Compaangebrui(st)er ipv het aantal personen? Naar mijn mening liggen de verhoudingen wat scheef!

Concept is sterk, implementatie kan nog veel gebruiksvriendelijker.

Goede service en proactieve communicatie

De Compaan-app heeft nog wel veel beperkingen, bv YouTube kijken in fullscreen modus gaat erg moeilijk. Ook zou het handig zijn als er van andere apps gebruik kan worden gemaakt (bv bankieren zodat... De Compaan-app heeft nog wel veel beperkingen, bv YouTube kijken in fullscreen modus gaat erg moeilijk. Ook zou het handig zijn als er van andere apps gebruik kan worden gemaakt (bv bankieren zodat de ouderen gemakkelijk hun banksaldo kunnen raadplegen). Verder zou een app voor de kinderen handig zijn. Nu moeten foto's etc nog worden geplaatst via een browser app. Tot slot: wij vinden het maandtarief aan de prijzige kant.

Heel overzichtelijk

buiten kantooruren werd er gereageerd op een mail met een probleempje

beeldbellen blijkt niet te kunnen met een Iphone of Ipad, dat moet misschien in de informatie worden vermeld, dit wisten wij niet.

Reactie Compaan:

Bedankt voor uw review! Beeldbellen naar de Compaan met een Iphone of Ipad is zeker mogelijk. Als u ons even belt op 0881450100 dan helpen we u graag verder.

Joke Bonte

Zeer nuttig voor de doelgroep

Persoonlijke benadering en directe hulp waar nodig.

Misschien is het niet mogelijk, maar het zou leuk zijn als ik een bericht kon sturen met een link erin naar bv een scheepvaartsite, zodat mijn vader die dan vanuit het bericht kan openen

S van Berlo

Zeer gebruiksvriendelijk voor ouderen