Compaan

Service
Gebruikersgemak

Prima!

Wens: Compaan via internet vanaf afstand kunnen bedienen bij storingen etc.

Reactie Compaan:

Dank voor uw vriendelijke woorden!
Dank voor uw vriendelijke woorden!
Er zijn diverse mogelijkheden om de Compaan op afstand te beheren. Zo kunt u meekijken, de Compaan opnieuw opstarten en u kunt meldingen instellen als de Compaan dreigt uit te vallen omdat de batterij bijna leeg is.
Wellicht gebruikt u deze al? Dan zijn wij erg benieuwd welke functies u graag zou zien. Zo niet, bel of mail ons gerust, wij vertellen u graag meer.
Uw Compaan

Top! Wij zijn hier heel blij mee!

Een echt eenvoudig tablet voor ouderen!

Gebruiksgemak is zeer groot, echter de mogelijkheden zijn (te) beperkt

Begeleiding van gebruikers is goed

Er zijn te weinig mogelijkheden om het apparaat naar eigen inzicht te gebruiken

Dank voor uw feedback!
Dank voor uw feedback!
We proberen constant de balans te zoeken tussen eenvoud in gebruik voor onze oudere eindgebruiker en het aanbieden van extra functies. Deze mogelijkheden ontwikkelen we op basis van de behoefte van onze gebruikers. Welke functies zou u nog graag op de Compaan zien?

Thom Enneking

Prima, voldoet aan verwachting

eenvoudige bediening

helaas is het niet mogelijk om van compaan gebruiker met de andere compaan gebruiker te beeldbellen.

Reactie Compaan:

Bedankt voor uw feedback! Wij zijn momenteel bezig om op korte termijn Compaan gebruikers onderling met elkaar te kunnen laten communiceren. We laten het u weten als het zover is!

Zeer goed

Vriendelijke service

Aansluiting voor beter afspelen muziek: luidsprekertje ?
Of kan dit blue tooth?

Reactie Compaan:

Dank voor uw vriendelijke woorden. We zijn op dit moment aan het experimenteren met een externe speaker voor de Compaan. We houden u graag op de hoogte!

Helemaal top maar helaas toch nog te moeilijk voor mijn moeder van 85 met parkinson

Reactie Compaan:

Merci voor uw compliment! Wellicht kunnen we u helpen met wat tips hoe uw moeder beter met de Compaan overweg kan? Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Paulien Jansen

Geweldige oplossing voor mijn moeder van 92

Heel erg klantvriendelijk en snel reageren als er een vraag is.

Lidia Weststrate

Het is voor mijn ouders een prima oplossing om toch met een tablet om te kunnen gaan. Zij zouden onmogelijk zonder de Compaanschil een tablet kunnen gebruiken.

Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid.

Redelijk

Is niet geschikt voor ouderen te omslachtig

Reactie Compaan:

Wij zijn benieuwd naar de achtergrond van uw feedback en komen dan ook graag met u in contact. Als u ons belt op 088-1450100 dan staan we u graag te woord!

G Beumer

Een geweldige tablet!!!mijn moeder (89!) is heel erg blij met haar compaan

Vriendelijke hulp bij aanschaf, makkelijk in gebruik en vooral heel erg leuk om met onze moeder te communiceren( naast onze bezoeken aan haar natuurlijk)!!!

Meerdere companen met elkaar laten communiceren, hopenlijk binnenkort mogelijk?

Reactie Compaan:

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om u even telefonisch gesproken te hebben m.b.t. de mogelijkheid Compaan gebruikers onderling te laten communiceren. Zoals aangegeven zijn wij hard bezig dit op... Bedankt voor uw mooie review! Fijn om u even telefonisch gesproken te hebben m.b.t. de mogelijkheid Compaan gebruikers onderling te laten communiceren. Zoals aangegeven zijn wij hard bezig dit op korte termijn mogelijk te maken. We laten het u weten als het zover is!