Compaan

Service
Gebruikersgemak

Mw. V.M. Oerlemans

De Compaan is uitstekend geschikt voor gebruik door de ouderen onder ons.

Goede service, heldere uitleg bij installatie. De Compaan is voor mijn moeder aangeschaft. Zij was tegen 'alles'wat digitaal was en 'had niets met computers'. Het feit dat zij nu heel enthousiast... Goede service, heldere uitleg bij installatie. De Compaan is voor mijn moeder aangeschaft. Zij was tegen 'alles'wat digitaal was en 'had niets met computers'. Het feit dat zij nu heel enthousiast hierover is, zegt genoeg!

Neen.

Reactie Compaan:

Beste mevrouw Oerlemans,
Wat ontzettend leuk om te horen dat uw moeder zo enthousiast is. Daar doen we het voor!
Uw Compaan

Jan van Hoof

De Compaan is het enige platform dat zowel de zorg voor ouderen áls de mantelzorg integreert binnen één simpel te bedienen scherm en daarmee rekening houdt met het gegeven dat de mens een sociaal... De Compaan is het enige platform dat zowel de zorg voor ouderen áls de mantelzorg integreert binnen één simpel te bedienen scherm en daarmee rekening houdt met het gegeven dat de mens een sociaal wezen is en niet enkel een zorgklant.

Ja, uitstekende service met een serieus oor voor wensen en verbeteringen.

Het videoplatform zou beter onafhankelijk van externe techiek (Skype) kunnen werken.