Frederik
- Uw beoordeling
- Bestelling geplaatst voor bord 80x60 en vervolgens gemailt voor er 80x50 van te maken helaas 80x60 toegestuurd
- Sterke of juist verbeterpunten/tips?
- Communicatie en opvolging
- Product of service:
- Bord 80x60
Perfect frame
Zeker een aanrader
Ronduit fantastische service. Alles klopt.
Wat een gemak tegenwoordig
Prachtige banner geworden!
Zeer tevreden!
Wat een fantastisch dienst!
Top firma
Goeie service, prachtig resultaat!
Snelle levering, goede service en geweldige samenwerking.
Goede en snelle levering
Zeer correct
Veel mogelijkheden, altijd wel passend
Uitstekend.
Company7.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Company7.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Voor al je Bouwhekdoeken, Beachflags , Spandoeken en Makelaarsborden (en veel meer ;-)
Perfect frame
Zeker een aanrader
Ronduit fantastische service. Alles klopt.
Wat een gemak tegenwoordig
Prachtige banner geworden!
Zeer tevreden!
Wat een fantastisch dienst!
Top firma
Goeie service, prachtig resultaat!
Snelle levering, goede service en geweldige samenwerking.
Goede en snelle levering
Zeer correct