Alejandro Leijnse
De vermogen om je zelf kwetsbaar te stellen en de manier hoe Carine en Anouk jou laten graven in je zelf en richting geven. Ik raad het aan iedereen aan
- Product of service:
- Persoonlijk Leiderschap
In eerste instantie was het wennen! Wat gaan we doen en is dit wel waar ik voor kom? Maar na de twee dagen heb ik zo veel waardevolle tips gehoord dat ik blij ben dat ik er was!
Heel nuttig, meteen toe te passen en veel geleerd in korte tijd. Trainer legde het goed uit. Het was eigenlijk teveel stof om in één dag te leren, dus is het misschien een idee om er twee dagen van te maken.
De training was heel praktisch. Het boek dat we meekregen als naslagwerk is fijn leesbaar en goed te gebruiken in de praktijk. Al met al een leuke training als je iets meer over de basis van infographics wilt weten.
Ik vond vooral de trainingsopbouw erg sterk. Mooie balans tussen theorie en oefeningen. Deze training heeft me verder geholpen en heeft me vaardigheden gegeven die ik met bewustwording goed kan doorontwikkelen.
De trainer hield goed rekening met het niveau van de cursisten. Sommigen kregen extra hulp, sommigen kregen extra uitdaging. Er was genoeg ruimte om zelf dingen uit te proberen, ook hierin word je goed begeleid.
Goed om overzichtelijk te leren hoe te beginnen met Google Shopping. Nu weet ik welke stappen te ondernemen en hoe ik mijn strategie kan optimaliseren! Bedankt voor weer een mooie training, Jeroen & Competence Factory!
De uitkomsten van de training zijn boven mijn verwachting. Ik dacht niet dat ik zo ver zou komen met een complex website ontwerp. Tjerk heeft veel geduld en weet echt onwijs veel over het onderwerp, er is geen vraag onbeantwoord gebleven. In twee dagen tijd krijg je alle nodige theorie maar er is ook volop ruimte om te oefenen.
Erg fijn hoe Guido verhalend door zijn les heen gaat. Hierdoor ervaar je hoe relevant elk behandeld onderwerp is. De training is goed te volgen voor zowel beginners, als de ervaren cursisten. Veel bruikbare tips meegekregen. Guido\'s enthousiasme en de bruikbare kennis motiveren om direct aan de slag te gaan met de SEO.
Training zit erg goed in elkaar en wordt goed verzorgd. Ik had aanvankelijk geen kennis van UX Design en heb ontzettend veel geleerd. Geschikt voor zowel mensen met ervaring als mensen zonder ervaring.
De opbouw, je wordt door de trainster helemaal meegenomen in het proces met vooraf kort hoe dat eruit gaat zien tijdens de trainingsdagen. Duidelijke uitleg en veel ruimte om te sparren en daarmee kom je l, door het erover te hebbne met de groep, naast je eigen ideeën ook weer tot nieuwe inzichten.
Heel erg goed - Lekker snel, praktisch maar ook niet de theorie overslaand dus heeeeeel veel geleerd in korte tijd met flinke dosis inspiratie! En Jessie is een uitstekende trainster met heel veel kennis en staat er ook nog eens met een dikke glimlach de hele dag!
Een zeer fijne en complete uitleg over wat trendwatching is, hoe je het kan toepassen, waar je inzichten vandaan kan halen, gevolgd door een praktische opdracht om te oefenen. Heel duidelijk en compleet.
Heel inspirerende training die me veel nieuwe inzichten heeft gegeven over de wijze waarop ik LLM's kan gebruiken. Ik ben het hierdoor veel vaker gaan gebruiken en ook op heel andere manieren dan eerder.
Competence Factory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Competence Factory heeft de volgende resultaten bereikt:
Competence Factory heeft de volgende resultaten bereikt: