9.3 /10

checkbox100% beveelt Competence Factory aan!

Nancy -

Heel inzichtelijk, inspirerend, diepgaand, nuttig en heel veel praktisch resultaat! Beste training die ik heb gevolgd bij Competence Factory! Fantastische trainer inhoudelijk en qua vorm, inspiratie en resultaat. Absolute aanrader!

Creative Concepting | Creatieve en commerciële concepten

Daan van Reenen

De training is een goede combinatie van theorie, toepassing en oefeningen op het gebied van UX Research. En ook duidelijk hoe UX Research past bij de andere onderdelen van UX Design.

Aviva Dassen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De training is heel goed afgestemd op de leerdoelen van de individuele deelnemers. Het voelde niet als een standaardpraatje, maar gepersonaliseerde informatie en feedback. Marlon is super enthousiast en heeft veel kennis die hij op een gepaste manier overbrengt. Ik heb handvatten gekregen die ik kan gebruiken in mijn werk en die ik over kan brengen op collega's. Super tevreden, kan het heel erg aanraden!

Leslie Hondebrink-Hermer

Clear explanations from the trainer and a lot of good tips for practical solutions. After 4 days of intense training, I'm now impatient to use all this knowledge in my next projects!

Adobe Premiere Pro Gevorderd

Eva Broersma

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Veel theorie en meteen in de praktijk brengen dus heel erg nuttig! Dennis houdt het overzicht en is tegelijkertijd goed bezig met de theetje uitleggen en door praktische oefeningen maakt hij het meteen toepasbaar!

Empathisch Leiderschap

Nuray V.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vlot tempo, veel behandeld, van basis tot vrij expert. Goed uitleggen en hulp waar nodig. In 2 dagen kom je zeker op niveau om goed aan de slag te kunnen!

Jim -

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Opzet was goed, heb \'t idee dat er voor het grootste deel van wat figma kan er een goede basis is gelegd om zelf op voor te borduren. Ik vond het ook fijn dat er genoeg ruimte was om zelf aan de bak te gaan.

Christine Bunk

De training figma gevorderd is een fijne training om jezelf te up daten met de laatste features, tips en tricks. Het tempo was lekker hoog en gingen snel door de materie heen. Genoeg tijd gehad voor de opdrachten en werd veel aandacht besteed als mensen nog wat vragen hadden tussendoor. Kortom een echte aanrader!

Loreen Suurbach

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Letty is een super leuke, enthousiaste en kundige trainer! Ze bracht de leerstof op een leuke manier over, waardoor het goed blijft hangen. We gingen aan de slag met verschillende technieken, en bespraken vervolgens hoe we deze konden toepassen in de praktijk. Ontzettend fijn. :-) Ik verwachtte dat ik er veel uit kon halen voor mijn werk en dat is zeker gelukt!

Product of service:
Neuromarketing in de praktijk | Leer hoe je meer rendement haalt uit de gehele online customer journey

Cristien van Haaren

Leuke inspirerende training. Diverse handvatten gekregen waar ik in de toekomst iets mee kan. Fijn dat we d.m.v. rollenspelen diverse praktijksituaties kregen voorgeschoteld. Trainster krijgt zeker een dikke pluim voor haar manier van trainen. Toplocatie waar training werd gegeven. Dicht bij station en van alle faciliteiten voorzien.

Doelgericht Communiceren en Beïnvloeden

Kas -

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goede presentatie en uitleg met simpele praktijkvoorbeelden. Tussentijdse evaluaties van de onderdelen waren erg waardevol. Voornamelijk niet te zwaar en goede betrekking van de groep. Ik zit in ieder geval bomvol inspiratie.

Elena Berkhout

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Letty is enorm kundig en je voelt dat ze leeft voor haar vak. Ze laat je echt kennismaken met het vak en zorgt dat je alles meekrijgt. Ze checkt regelmatig in, beantwoord al je vragen en staat open voor sparren. Al met al, een hele goede training !

Sandra Vos - van Geest

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Super leuk om te doen en al heel snel resultaat. Een training met veel 'doen'. Door goed te kijken en basisvormen te gebruiken kan iedereen op deze manier leren tekenen!

Zakelijk Tekenen | Visuele Communicatie

Bart beurskens

Netjes ontvangen duidelijke leerstof

After effects advanced

Judy Wisselaar

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Door de oefeningen en feedback die anderen en jij zelf krijgen leer je veel om een betere facilitator te worden. Niet alleen in Design Thinking maar in allerlei soorten sessies.

Design Thinking Facilitator

Competence Factory verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Competence Factory heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 6 oktober 2008

Competence Factory

Je eerste stap naar een sprong vooruit Activeer je ambities in online marketing, digital design en UX

Nancy -

Creative Concepting | Creatieve en commerciële concepten