Flavio Valcarce

Ik vond de opbouw van de training erg goed. De uitleg over de basisprincipes van responsive design was helder. Marlon denkt met je mee, legt alles duidelijk uit en zorgt voor een gezellige sfeer in... Ik vond de opbouw van de training erg goed. De uitleg over de basisprincipes van responsive design was helder. Marlon denkt met je mee, legt alles duidelijk uit en zorgt voor een gezellige sfeer in de groep.

Tineke Baas

Leuke leerzame dag. Veel inzicht over het hoe en wat rondom podcasts maken. Leuke afwisseling theorie en praktijk. Marsha heeft veel ervaring en weet dus goed weet waar ze het over heeft. De dag... Leuke leerzame dag. Veel inzicht over het hoe en wat rondom podcasts maken. Leuke afwisseling theorie en praktijk. Marsha heeft veel ervaring en weet dus goed weet waar ze het over heeft. De dag zelf was eigenlijk te kort. Je krijgt een klein inkijkje in wat er allemaal moet gebeuren. Dat leverde 1.000 nieuwe vragen op ;-). Het begin is er!

Marc Bos

Focus op gebruikersonderzoek en het definiëren van persona's. We leerden verschillende onderzoeksmethoden kennen en pasten deze direct toe in praktijkoefeningen. Bijzonder waardevol.
De trainer...
De trainer introduceerde moderne tools zoals Figma en Miro, en begeleidde ons bij het maken van onze eerste prototypes. Het hoogtepunt was een workshop waarin we elkaars wireframes reviewden volgens professionele criteria.
Ook richtte het zich op usability testing.

Nancy -

Heel inzichtelijk, inspirerend, diepgaand, nuttig en heel veel praktisch resultaat! Beste training die ik heb gevolgd bij Competence Factory! Fantastische trainer inhoudelijk en qua vorm, inspiratie... Heel inzichtelijk, inspirerend, diepgaand, nuttig en heel veel praktisch resultaat! Beste training die ik heb gevolgd bij Competence Factory! Fantastische trainer inhoudelijk en qua vorm, inspiratie en resultaat. Absolute aanrader!

Daan van Reenen

De training is een goede combinatie van theorie, toepassing en oefeningen op het gebied van UX Research. En ook duidelijk hoe UX Research past bij de andere onderdelen van UX Design.

Aviva Dassen

De training is heel goed afgestemd op de leerdoelen van de individuele deelnemers. Het voelde niet als een standaardpraatje, maar gepersonaliseerde informatie en feedback. Marlon is super... De training is heel goed afgestemd op de leerdoelen van de individuele deelnemers. Het voelde niet als een standaardpraatje, maar gepersonaliseerde informatie en feedback. Marlon is super enthousiast en heeft veel kennis die hij op een gepaste manier overbrengt. Ik heb handvatten gekregen die ik kan gebruiken in mijn werk en die ik over kan brengen op collega's. Super tevreden, kan het heel erg aanraden!

Leslie Hondebrink-Hermer

Clear explanations from the trainer and a lot of good tips for practical solutions. After 4 days of intense training, I'm now impatient to use all this knowledge in my next projects!

Eva Broersma

Veel theorie en meteen in de praktijk brengen dus heel erg nuttig! Dennis houdt het overzicht en is tegelijkertijd goed bezig met de theetje uitleggen en door praktische oefeningen maakt hij het... Veel theorie en meteen in de praktijk brengen dus heel erg nuttig! Dennis houdt het overzicht en is tegelijkertijd goed bezig met de theetje uitleggen en door praktische oefeningen maakt hij het meteen toepasbaar!

Jim -

Opzet was goed, heb \'t idee dat er voor het grootste deel van wat figma kan er een goede basis is gelegd om zelf op voor te borduren. Ik vond het ook fijn dat er genoeg ruimte was om zelf aan de... Opzet was goed, heb \'t idee dat er voor het grootste deel van wat figma kan er een goede basis is gelegd om zelf op voor te borduren. Ik vond het ook fijn dat er genoeg ruimte was om zelf aan de bak te gaan.

Christine Bunk

De training figma gevorderd is een fijne training om jezelf te up daten met de laatste features, tips en tricks. Het tempo was lekker hoog en gingen snel door de materie heen. Genoeg tijd gehad voor... De training figma gevorderd is een fijne training om jezelf te up daten met de laatste features, tips en tricks. Het tempo was lekker hoog en gingen snel door de materie heen. Genoeg tijd gehad voor de opdrachten en werd veel aandacht besteed als mensen nog wat vragen hadden tussendoor. Kortom een echte aanrader!