Tamara van dijk
- Product of service:
- coniferen
Tóp!
Tevreden
Zeer tevreden met de coniferen! De bestelling ging vlekkeloos en werd snel verwerkt. De levertijd zou 2 tot 3 weken kunnen duren maar tot mijn verbazing werden de bomen binnen een week al geleverd! Echt super! De bezorger was ook erg vriendelijk en heeft geholpen met uitladen. De volgende bestelling zou ik weer bij dit bedrijf doen!
Prima coniferen geleverd! Volle takken en de lengte klopt ook!
Mooie coniferen voor een scherpe prijs
Snelle levering, duidelijk over bezorgen en mooie planten.
Zeer goed
Mooie frisse🌳 producten, keurig op tijd geleverd 🚚 met plant advies van de bezorger . Kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen 👍
Top
Zeer fijne en vlotte levering
Goed bedrijf op tijd geleverd ,goed product
Telefonisch wat moeilijk te bereiken maar uiterst klantvriendelijk
Positief
prima geregeld alles
Coniferen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Coniferen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Tóp!
Tevreden
Prima coniferen geleverd! Volle takken en de lengte klopt ook!
Mooie coniferen voor een scherpe prijs
Snelle levering, duidelijk over bezorgen en mooie planten.
Zeer goed
Top