Als andere kinderen ook op zoek zijn naar een logopediste

Kindvriendelijk, gespecialiseerd, geduldig

SterSterSterSterLege ster

Als er lichte vraagstukken zijn wel. Als er diepgaandere vraagstukken zijn, weet ik niet of ze altijd de juiste specialisme in huis hebben.

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitspraak was ondermaatst waardoor kind onnodig fouten maakten of het niet begreep

Rick Kruse

Ze is duielijk en neemt het uiterst serieus en profecioneel op. Mijn kind ging/gaat er dan ook graag naar toe en gaat ook nog eens vooruit in spelling en taal in het algemeen.

Leuk met mijn zoontje. Duidelijk in uitleg.

Rosanne Boers

Ze kon snel langskomen. Gaf een goed advies en in overleg met ons. Ze luisterde goed en het advies heeft geholpen!

SterSterLege sterLege sterLege ster

Een 5 geeft volgens mij aan dat ik het niet zo goed weet. Een 5 zit tussen 1 en 10 in. Vandaar de 5.

NVT

Spelen der wijze de oefeningen met mijn zoontje doen

Hans Plattel

De rust en deskundigheid dat uitgestraald word

Tessa

Goed in haar werk op een lieve manier. Denkt goed mee in alle opzichten.

Marjon Bartels

Super fijne begeleiding. Goede adviezen om thuis mee te oefenen. Ook werd er goed aangegeven waarin vooruitgang te zien was. Ook werd er goed naar mijn zoontje gekeken en werd er ook meegegaan in zijn belevenis. Zijn aandacht werd ook een fijne manier weer getrokken waardoor hij bij de oefening bleef.

Haar enthousiasme waardoor ze er iedere keer weer voor zorgt dat de kinderen met plezier er na toe gaan.

SterSterSterSterLege ster

Ze zorgde ervoor dat mijn kind met plezier naar logopedie ging en eigenlijk niet eens door had dat ze iets aan het leren was door de leuke manier van het aanbieden. Contact was heel fijn

Connect Logopedie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Connect Logopedie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2018

Connect Logopedie

De logopedisten en dyslexiespecialisten van Connect logopedie Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart bespreken en onderzoeken al uw communicatie & eet/drinkvraagstukken en bieden hiervoor altijd een passende oplossing aan. Ons enthousiaste en kundige team doet haar werk met passie en is verantwoordelijk om u, uw kind, uw partner, uw ouder of uw werknemer zo optimaal mogelijk te laten communiceren en eten en drinken in zowel privé als zakelijke situaties. Constante verbetering van kwaliteit is een speerpunt op alle terreinen in onze organisatie. Zo werken wij op onze hoofdlocaties en meer dan 50 dependances (school en voorschool) iedere dag aan een hogere tevredenheid van onze cliënten en stakeholders. De beste logopedische,- en dyslexiezorg voor u qua vorm en inhoud is onze norm.

Sportlaan 4

8044 PG Zwolle

Als andere kinderen ook op zoek zijn naar een logopediste

Kindvriendelijk, gespecialiseerd, geduldig

SterSterSterHalve sterLege ster

Rick Kruse

Leuk met mijn zoontje. Duidelijk in uitleg.

Rosanne Boers

SterSterLege sterLege sterLege ster

NVT

Spelen der wijze de oefeningen met mijn zoontje doen

Hans Plattel

De rust en deskundigheid dat uitgestraald word

Tessa

Goed in haar werk op een lieve manier. Denkt goed mee in alle opzichten.

Marjon Bartels

Connect Logopedie heeft de volgende resultaten bereikt: