Geert-Jan

Snelle levering en perfecte service!

Beschrijf hier uw ervaring

Geleverde artikel had fabricage fout, binnen 1 dag kostenloos nieuw artikel ontvangen.

Jan Tanchinski

(Bewerkt)

Onlangs enkele producten besteld, waaronder één dat niet op voorraad aanwezig was. Naar mijn mening duurde het vrij lang eer dat geleverd was. Aan de andere kant is de klantenservice heel goed en... Onlangs enkele producten besteld, waaronder één dat niet op voorraad aanwezig was. Naar mijn mening duurde het vrij lang eer dat geleverd was. Aan de andere kant is de klantenservice heel goed en wordt u goed en spoedig geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Klantenservice is heel goed.

Bert

Bij Consolepro staat service hoog aangeschreven. De prijzen zijn scherp, de verzending is supersnel en de service is perfect. Op vragen krijg je snel een reactie. Een aanrader!

Beschrijf hier uw ervaring

Supersnelle levering en snel een antwoord op vragen. mijn PS3 kan er weer tegenaan.

Houden zo! Perfect!

Sluijs

Geen gezeur service Heel tevreden

Zeer tevreden nadat wij console toegekomen was kregen wij deze niet aan de praat, maar met de nodige feedback via mail is dit probleem direct opgelost geweest.zeer correct en Zeer goede service Zeer tevreden nadat wij console toegekomen was kregen wij deze niet aan de praat, maar met de nodige feedback via mail is dit probleem direct opgelost geweest.zeer correct en Zeer goede service
Bedankt wim uit belgie

Beschrijf hier uw ervaring

Alles perfect en perfecte service na levering!

Perfect

Marc Brand

Ik kocht een batterij voor een I-phone. Deze bleek niet goed te zijn. Binnen een dag na mijn e-mail voor een andere batterij had ik zowel een vriendelijke e-mail retour als een nieuwe batterij in... Ik kocht een batterij voor een I-phone. Deze bleek niet goed te zijn. Binnen een dag na mijn e-mail voor een andere batterij had ik zowel een vriendelijke e-mail retour als een nieuwe batterij in de brievenbus. Mijn complimenten voor de snelheid van werken en voor de aard en toon van de communicatie. De nieuwe batterij is overigens prima.

zie boven

Is goed

is goed .

Jonkers

Al jaren klant, en altijd de beste service gehad. Garantie zonder gedoe. Bedankt Loek!

Beschrijf hier uw ervaring

Moederborden aanbieden?! (ivm zelf vervangen bij YLOD/RROD/BLOD)

Dit was mijn eerst keer deze bedrijf .

hier nog keer spullen bestelden .

Beschrijf hier uw ervaring

Ook goed overzicht spullen in voorraad .

zo blijf

Keurig verpakt en de volgende dag in huis !