iTsvc

(Bewerkt)

Foutieve review, knap opgevolgd door ConsolePro!

Beschrijf hier uw ervaring

Jammer genoeg leek er een onderdeeltje van de behuizing te ontbreken, verder absoluut in orde!

Snel geleverd

Duidelijke comminucatie

Eventure

Snel en goede kwaliteit!

Onderste scherm en behuizing voor 2DS XL besteld. Goed verpakt geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

Het scherm leek DOA te zijn, waarna men mij simpelweg een tweede exemplaar toestuurde zonder extra kosten van mijn kant. Briljante service. Helaas was dat niet het geval en lag het probleem bij het... Het scherm leek DOA te zijn, waarna men mij simpelweg een tweede exemplaar toestuurde zonder extra kosten van mijn kant. Briljante service. Helaas was dat niet het geval en lag het probleem bij het apparaat zelf, dus deze heb ik terug gestuurd.

Hessel

Ik heb een LCD Scherm gekocht voor mijn Huawei P20 lite. Deze bestelde ik 's avonds om 21:00 uur en ik had deze de volgende dag om 21:00 al in huis. Echter ik miste "de volume flex kabel". Hier... Ik heb een LCD Scherm gekocht voor mijn Huawei P20 lite. Deze bestelde ik 's avonds om 21:00 uur en ik had deze de volgende dag om 21:00 al in huis. Echter ik miste "de volume flex kabel". Hier wordt niet ook niet over gesproken in de betreffende installatie handleiding en deze bleek in mijn geval verlijmd te zijn met het oude frame. Ik heb daar gelijk een mail over gestuurd, inmiddels was het bijna 22:00 uur. De volgende dag voor 8:00 had ik al een reactie. Super! Inmiddels heb ik de volume flex kabel over kunnen zetten en krijgt dit bedrijf van mij de Maximale score

Beschrijf hier uw ervaring

Nog iets over de "volume flexkabel" vermelden.

P. Diks

Fijne website, overzichtelijk en gunstige prijzen.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel een oplaadkabel gevonden die ik zocht en vele malen goedkoper dan elders. Ook de verzending was snel.

Makkelijk en snelle levering. Prima bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Geen verbeterpunten

Snelle levering en ook goed verpakt.

Beschrijf hier uw ervaring

Heldere omschrijvingen en met zoekfunctie snel te vinden.

Snellere levering en prima spullen.

Absolon Peter

Zeer toegankelijke prijs voor het object dat ik zocht (memory stick pro duo sd card adapter). Relatief vlotte verzending naar België (5-6 werkdagen) via PostNL.

Goed.

Ik kreeg de mail om een beoordeling te schrijven sneller dan dat ik het object kreeg per post.