Grote keus uit producten en zeer snel leverbaar!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle levering en duidelijk op de hoogte gehouden van de status van mijn order

Heel goed , snelle levering en goed product

robert

Zeer tevreden met de service. Ik had een accu besteld voor de 4S en deze werkte niet goed na installatie. Gebeld en meteen een nieuwe gekregen, die het prima deed.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede service. Snelle levering.

Zeer goede toegankelijkheid per telefoon,plus bijbehorende service.

Beschrijf hier uw ervaring

Er was een probleempje met de spelconsole,we konden die zo terugsturen.
Er was een probleempje met de spelconsole,we konden die zo terugsturen.
Helaas ging het fout met de t.n.t. bezorger,dit was voor ConsolePro.nl geen probleem er werd voordat zij het pakketje binnen hadden direct een nieuwe op de post gedaan!
Ik zeg dit niet snel,echt super !!!!

Hou t.n.t. in de gaten ;)

Kh. Khalifa

Heel goede service en snel levering de onderdelen zijn perfect ik ben helemaal tevreden.

Goed. Ondanks dat mijn pakketje niet geleverd is (oorzaak van de pakketdienst) een nieuw setje nageleverd gekregen na telefonisch overleg met de verkoper. Communicatie ging ook erg goed.

Jordy

Voor 22:00 besteld volgende dag in huis.. Nou blijkbaar als je om half 12 nog een bestelling doet krijg je het ook de volgende dag in huis toppers!

Levertijd en assortiment

Els

Goede info over de onderdelen. Duidelijke handleiding bij het vervangen van de disk drive van de WII. Snelle levering.

Idem.

Danny Dahles

In eerste instantie bleek het bestelde onderdeel voor onze PS3 defekt uit de verpakking te komen. Dit gemeld en er werd zonder een weerwoord direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Deze gemonteerd en... In eerste instantie bleek het bestelde onderdeel voor onze PS3 defekt uit de verpakking te komen. Dit gemeld en er werd zonder een weerwoord direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Deze gemonteerd en de PS3 werkt weer als vanouds. Goede service!

Beschrijf hier uw ervaring

Alleen maar goed tot op heden

Nee ga zo door