Carlos Antonio
zeer snelle levering en contact
Alles prima geregeld.
Er ging iets mis in de planning. Na overleg goed opgelost
Goede service en sjauffeurs
Betrouwbaar, tijdige levering, duidelijke website, directe en goede online service als je vragen hebt
Super goed. Komt afspraken na snelle levering en snel opgehaald zonder gedoe da tik thuis moet zijn.
Container precies op de juiste dag ontvangen. Wel wat erg vroeg op de dag voor een gepensioneerde!}
Was op tijd. Werd gebeld zoals afgesproken een half uur van te voren
Container Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Container Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goede ervaring, prima service