anonymous
- 10 m3 groen container
stipt op tijd alles volgens hun afspraken
Nette en goede levering
Snelle en nette levering
Makkelijke en toegankelijke site. Duidelijke beschrijving van de soorten containers en de grootte. Super service, mooi strak voor de deur gezet. Vriendelijke meneer.
Snel besteld, snel geleverd, zeer vriendelijk chauffeur die mee hielp en meedacht.
snel en goed, makkelijk on-line te regelen
Keurig en vriendelijke medewerker.
Containers worden echt snel geleverd
Container keurig op de juiste plaats gezet
Goede communicatie en zetten hem neer waar je wilt
Vlotte communicatie en keurige en attente chauffeurs bij het brengen en halen van de container
Snel geregeld online. Goed telefonisch bereikbaar voor vragen.
Snel & betaalbaar
Komt netjes de afspraken na, zijn goed te bereiken mocht je vragen hebben.
Containerverlener verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt:
stipt op tijd alles volgens hun afspraken
Nette en goede levering
Snelle en nette levering
snel en goed, makkelijk on-line te regelen
Keurig en vriendelijke medewerker.
Containers worden echt snel geleverd
Container keurig op de juiste plaats gezet
Goede communicatie en zetten hem neer waar je wilt
Snel geregeld online. Goed telefonisch bereikbaar voor vragen.
Snel & betaalbaar
Komt netjes de afspraken na, zijn goed te bereiken mocht je vragen hebben.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt: