Yvonne Ennik
Goede service Hele vriendelijke chauffeurs Aan de telefoon hele vriendelijke dame
- Product of service:
- grond / zand container
Snelle en keurige levering, chauffeur denkt met je mee
TOP snel geleverd, goede prijs
Snelle service, vriendelijk
Zeer goed
er is precies gewerkt zoals beloofd. Betrokken chauffeur die meedenkt
Container wordt netjes op de gevraagde dag geleverd.
Erg fijne service en snel! Telefonisch ook fijn bereikbaar
Snelle service. En een van de weinige containerverhuurders waar alles bij elkaar mag.
Makkelijk boeken en leveren en halen volgens afspraak
Goede communicatie en vriendelijk personeel.
Goede afspraak en levering
Goede service
Komen hun afspraken qua leveren en ophalen van de container goed na
Containerverlener verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle en keurige levering, chauffeur denkt met je mee
TOP snel geleverd, goede prijs
Snelle service, vriendelijk
Zeer goed
er is precies gewerkt zoals beloofd. Betrokken chauffeur die meedenkt
Container wordt netjes op de gevraagde dag geleverd.
Erg fijne service en snel! Telefonisch ook fijn bereikbaar
Makkelijk boeken en leveren en halen volgens afspraak
Goede communicatie en vriendelijk personeel.
Goede afspraak en levering
Goede service