Bert Reinten
Helemaal goed. Netjes op eigenwijze plek gezet. Vriendelijke chauffeur
keurig op het afgesproken moment geleverd
Snelle levering en ophaling
Goede snelle service 👍
Prima! Fijne contacten. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd.
Snelle levering en snel ophalen. Plezierig telefonisch contact!
Snelle en goeie service
Komt afspraken na
Prima service voor een goede prijs
Snel, correct, behulpzaam, meedenkend en vriendelijk
Containerverlener verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containerverlener heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima online te regelen.
goed
Container werd heel snel na bestelling geplaatst
Helemaal goed. Netjes op eigenwijze plek gezet. Vriendelijke chauffeur
keurig op het afgesproken moment geleverd
Snelle levering en ophaling
Goede snelle service 👍
Prima! Fijne contacten. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd.
Snelle levering en snel ophalen. Plezierig telefonisch contact!
Snelle en goeie service
Komt afspraken na