9.6 /10

checkbox100% beveelt Contentletsel.nl aan!

Havva Zihni

Prettige

Vertrouw

El Abdellaoui

De heer van de Kerkhof en de heer Dijkstra hebben ons heel goed bijgestaan in onze letselschade. De afgelopen jaren hebben we nauwe contact gehad met de heren, zowel per mail als telefonisch. We konden altijd bij hun terecht met onze vragen. De antwoorden waren altijd helder en duidelijk. Wij hadden ook slle vertrouwen er in dat hun inzet 100% was. Elke advies hebben wij ook hartelijk opgevolgd. Ik adviseer content letselschade ook ten zeerste aan!

Laura

Vanwege een schadeletsel zaak die niet liep bij de rechtsbijstand heb ik contentletsel ingeschakeld. Vanaf het begin werd me duidelijk dat zij wel vol voor mijn zaak aan de slag gingen en constant de tegenpartij achterna zaten voor antwoorden of voortgang betreffende de zaak. Persoonlijk voor mij erg fijn zodat ik het zelf wat losser kon laten, wetende dat het goed zou komen.

4.5

Kees Wennekendonk, kunstenaar te Utrecht.

Letselschadespecialist Contentletsel in de persoon van Henk Dijkstra is het beste dat mij in het afgelopen jaar is overkomen, na een ernstig fietsongeluk in 2022. Na een eerste fijn en persoonlijk betrokken contact aan huis heeft de heer dijkstra direct contact opgenomen met de betrokkenen bij het ongeluk en verzekering. Met voortvarendheid, kennis en gedecideerdheid in zijn vervolg met de schadeafhandeling heeft hij alles voor elkaar gekregen wat ik me kon wensen, en veel meer dan dat. En het had een zeer zware wissel op mij getrokken indien ik dit zelf allemaal had moeten doen, dat was gewoon nooit op deze manier gelukt. De ervaring en resultaten van ContentLetsel heeft mij keer op keer blij verrast. Kortom, ik ben zeer enthousiast en met reden. Vijfeneenhalve ster, als het mogelijk was.

NK

SterSterSterSterLege ster

Deskundige , zeer ervaren begeleiding

Snel overzicht en inzicht

Zeg ik liever niet

Altijd bereikbar en vriendelijke communicatie. Houden je snel op de hoogte van de stand van de zaak. Echt betrokken en meelevend.

roy kers

heel goed

Willemijn thoolen

Serieus genomen, ze nemen de tijd voor je, communicatie is gewoon perfect

Guus Thoolen.

Enorm professioneel en ervaren in dit vak gebied.

Geen.

Jamal el Moussaoui

Top bedrijf. Ik heb hele goed ervaring met dit bedrijf.

Het contact

Jantje de Graaf

TOUGHRANI

Uitstekende menselijke eigenschappen

Richard van den Bosch

Dit is pas wat je noemt een uitstekend bedrijf! De service, behulpzaamheid, empathie, vakkundigheid, vastberadenheid en persoonlijke benadering is een voorbeeld voor menig ander bedrijf. Beter kan je niet krijgen als je zelf tegen een muur aanloopt bij een verzekeraar, radeloos bent en zowel lichamelijk als psychisch een flinke knauw te verduren hebt gekregen. Niets dan lof!

Geen enkele.

Nathalie Castelijn

Heel fijn

Debby

Hebben me goed geholpen na aanrijding

Eindresultaat

Contentletsel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Contentletsel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 1 mei 2012

Contentletsel.nl

Een letselschadespecialist behartigt uw belangen bij letselschade. Content Letselschadespecialisten is een ervaren partij met een persoonlijke benadering.

Amsterdamsestraatweg 605

3553 EJ Utrecht

Havva Zihni

Prettige

Vertrouw

El Abdellaoui

Laura

4.5

Kees Wennekendonk, kunstenaar te Utrecht.

NK

heel goed

Willemijn thoolen

Serieus genomen, ze nemen de tijd voor je, communicatie is gewoon perfect

Guus Thoolen.

Enorm professioneel en ervaren in dit vak gebied.

Geen.

Jamal el Moussaoui

Top bedrijf. Ik heb hele goed ervaring met dit bedrijf.

Het contact

Jantje de Graaf