9.4 /10

checkbox100% beveelt Cooler Media aan!

Total Specific Solutions

Het is zeer prettig samen werken met het creatieve team van Cooler Media.

Flexibel

Antwoord Cooler Media

Bedankt voor de leuke opdracht, tot de volgende!

bendler

Coolermedia beschikt over een fantastisch creatief team dat snel doorheeft wat we willen bereiken met onze video's en ze komen snel tot de eerste goede schetsen. Het is echt een plezier om met hen samen te werken! Ze denken goed mee en tonen een sterke passie voor wat ze doen. We kijken er zeker naar uit om meer video's samen te maken!

Waarom heb je voor Cooler Media gekozen?
Ik had een fijn kennismakingsgesprek met Sven (de founder). Hij is gepassioneerd over de diensten, toont oprechte interesse en heeft een praktische, resultaatgerichte mindset.

Antwoord Cooler Media

Dank voor de super goede samenwerking en lovende review! We hebben met enorm veel plezier aan jouw video gewerkt.

De Online Vertrouwensdienst

Uitstekende service, professionele dienstverlening en mooi product!

Zou je dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Chr. Woningstichting Patrimonium

We zijn zeer tevreden over het contact met Cooler Media en we zijn erg blij met het mooie eindresultaat! Het is mooi om te zien hoe ons nieuwe ondernemingsplan goed is vertaald naar een animatiefilm.

Hoe verliep het productieprocess?
Het productieproces liep erg goed en gestructureerd. Er ligt meteen een duidelijke en strakke planning waarin voldoende tijd en ruimte is om feedback te kunnen geven.

Heras

Heras heeft een fijne samenwerking gehad met Cooler Media. We hebben twee mooie bedrijfsvideo's in ontvangst mogen nemen dankzij de geweldige ondersteuning in de voorbereidingsfase en montagefase.

HelloFresh

Als HSE Manager had ik een duidelijk doel voor een veiligheidscampagne en de mascotte. Wij werken in een omgeving waar er verschillende talen worden gesproken. De mascotte moest toegankelijk zijn voor iedereen ongeacht taal of afkomst. Ik vond het belangrijk dat het een mascotte werd die mensen kon ondersteunen en leren op het gebied van veiligheid en geen politieagent. Na een aantal intensieve sessie hebben de heren van Cooler Media een indrukwekkende prestatie geleverd. De mascotte, Larry the Lime is exact waar ik naar op zoek was en zijn karakter past perfect! Hij is met open armen ontvangen en gaat ook op andere afdelingen rond! Dank aan de heren van Cooler Media voor hun vermogen om mijn visie zo goed te animeren en tot leven te brengen!

Waarom heb je voor Cooler Media gekozen?
Het begrijpen van de wens die ik had en deze vertalen naar een animatie campagne

Antwoord Cooler Media

Beste Anisa, Dank voor deze geweldige review! Wat een mooie woorden. We hebben met enorm veel plezier gewerkt aan de ontwikkeling van Larry en zie uit naar de volgende stappen in onze samenwerking.

Rogplus

Goed!

Planning, kwaliteit maatwerk, meedenken

Stichting H3O

SterSterLege sterLege sterLege ster

We zijn zeer tevreden over Cooler Media die voor ons een infographic van het jaarverslag heeft gemaakt.

Hoe verliep het productieprocess?
Uitstekend en voortvarend. Voorstellen en eindproduct worden conform planning snel aangeleverd.
Afspraken nakomen en meedenken.

The Grab Specialist BV

Overall great experience, great team, they know what they are doing

no comments
Very good visuals since the beginning of the process, we have to trouble understanding how the video will Luc

Antwoord Cooler Media

Thank you for your great review and even better co-creation with our team! We really enjoyed working on your 3D animation and look forward to working with you in the future.

Reclassering Nederland

Cooler Media is een creatief en enthousiast bedrijf. Heel fijn om mee samen te werken.

Hoe verliep het productieprocess?
Productieproces verloopt in een paar duidelijke stappen die je met elkaar afspreekt. Cooler Media is helder over wat wel en niet kan. Daarbinnen is overigens voldoende ruimte voor flexibiliteit. Door de aanpak en werkwijze blijf je als opdrachtgever heel nauw betrokken van script tot finale versie.

Antwoord Cooler Media

Bedankt voor de mooie beoordeling, we zijn erg trots op de samen gemaakte animatie!

GfK

geeen

Eveline Overbeek - Waterschap Brabantse Delta

Heel positief want het resultaat is nog beter geworden dan ik had gehoopt.

Antwoord Cooler Media

Dank voor je lovende woorden. Daar worden wij heel blij van 🤗. Nu de lat op de juiste hoogte ligt gaan we volgende keer voor de 10/10!

Waterschap Brabantse Delta

Vanwege eerder ervaringen

Antwoord Cooler Media

🍾 De champagne kan open! Dank voor de prettige samenwerking!

PACCAR Parts

Voor PACCAR Parts (DAF Trucks) hebben we een video met als thema duurzaamheid laten creëren. Dit is onze eerste kennismaking met Cooler Media geweest en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de prettige en vlotte samenwerking! Bedankt Daniel en het team! Groetjes, Nina

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijn samengewerkt met Cooler Media. Ze werken deskundig en snel. In een hele korte tijd hebben zij een leuke animatie in elkaar gezet waarin we de werkgevers van onze vrijwilligers bedanken!

We hebben als organisatie een raamovereenkomst met Cooler Media

Cooler Media verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cooler Media heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 oktober 2013

Cooler Media

Wij maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek.

Stationsweg 1A

4811 AX Breda

Total Specific Solutions

Het is zeer prettig samen werken met het creatieve team van Cooler Media.

Flexibel

Antwoord Cooler Media

Bedankt voor de leuke opdracht, tot de volgende!

bendler

De Online Vertrouwensdienst

Uitstekende service, professionele dienstverlening en mooi product!

Zou je dit bedrijf aanbevelen?
Ja

Planning, kwaliteit maatwerk, meedenken

Stichting H3O

SterSterLege sterLege sterLege ster

Hoe verliep het productieprocess?
Afspraken nakomen en meedenken.

The Grab Specialist BV

Overall great experience, great team, they know what they are doing

no comments

Reclassering Nederland

GfK

geeen

Eveline Overbeek - Waterschap Brabantse Delta

Heel positief want het resultaat is nog beter geworden dan ik had gehoopt.

Waterschap Brabantse Delta

Vanwege eerder ervaringen

Antwoord Cooler Media

🍾 De champagne kan open! Dank voor de prettige samenwerking!

PACCAR Parts

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

SterSterSterHalve sterLege ster

We hebben als organisatie een raamovereenkomst met Cooler Media

Cooler Media heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 25 oktober 2013

Cooler Media

Wij maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek.

Stationsweg 1A

4811 AX Breda