8.2/10
8.2/10

Wij hebben recent een voortent besteld, deze werd dag later al geleverd. Van tevoren telefonisch contact gehad voor maatbepaling, werd erg vriendelijk geholpen/geadviseerd.

Ontzettend snelle levering en goede service.

Kevin P.

Eenvoudige en duidelijke webshop met een snelle levering
Helaas Stemde de levering niet overeen met de bestelde producten.

Beschikbaarheid.

Ik bestelde via de webshop een Dormea voortentluifel kleur Antraciet.
Bij levering bleek ik een verkeerde kleur geleverd te zijn (blauw ipv antraciet)
Na telefonisch contact bleek de...
Ik bestelde via de webshop een Dormea voortentluifel kleur Antraciet.
Na telefonisch contact bleek de correcte kleur gelukkig wel beschikbaar en kon ik de luifel komen omruilen (heen en weer een rit van 160 km).
Ik had verwacht dat voor het ongemak er een kleine tegemoetkoming zou zijn, al was het om de kosten van de brandstof en de verloren tijd te vergoeden.

Wessel

Zeer goed

Snelheid

Productbeschrijving was niet juist, maar telefonisch werd ik vriendelijk te woord gestaan door iemand uit de winkel. De webcare nam niet op. Ik vind het niet van deze tijd dat je moet betalen om een... Productbeschrijving was niet juist, maar telefonisch werd ik vriendelijk te woord gestaan door iemand uit de winkel. De webcare nam niet op. Ik vind het niet van deze tijd dat je moet betalen om een artikel te retourneren.

Goede prijs en snelle levering

Retourneren moet gratis zijn, klantenservice bereikbaar en informatie up to date

Leuke webshop. Wel hoge verzendkosten.

Verzendkosten naar beneden halen voor bijvoorbeeld alleen een kledingstuk wat ook makkelijk door brievenbus past.

mellema

Levering voldoende. Na controle voor verzending onvoldoende.

snelle levering

Bij klachten afhandeling minder verschuilen achter bijv. post.nl.

Hans

Ik had vlak voor mijn vakantie een koffiezetapparaat. We moesten de volgende dag op pad. Kleine notitie daarover gestuurd en de volgende dag was daar het pakket.

hele goeie informatieve website. Mijn keus snel gemaakt door de reviews van anderen. daarom geef ik ook graag mijn positieve review. Scherpe prijs en supersnelle levering

nee hoor, helemaal alles prima. houden zo

Harkema

Snelle levering!