8.2/10
8.2/10

Eerste en zeer positieve ervaring. Mooi en uitgebreid aanbod tegen een goede prijs kwaliteitverhouding en super snelle levering.

Besteld via internet. Goedkoopste prijs klikken en klaar. Geen ervaring met reactiesnelheid en aftersales.

Snelle service

Stuur de klant ook een track en tracé nimmer zodat je weet wanneer het pakket binnenkomt.

Groot assortiment, snelle levering. Voldoet aan de verwachting.

Groot assortiment

Prima ervaring??

Martijntje

Prima, snelle levering, mooie jas

Perfect

snelle levering

Nog niet echt ervaring mee.

Mijn wandelschoenen zijn veel goedkoper.

Te weinig ervaring.

Antoinette

2 items besteld: een trui en een broek.
2 items besteld: een trui en een broek.
De trui was goed. Het pakket werd ook vlot geleverd. De broek was echter te klein. Deze heb ik retour moeten sturen. De retourmail ontving ik ook vlot, maar het retourproces (zelf op zoek naar retourinfo + kosten van verzending zelf betalen) bij deze webshop maken mijn ervaring met dit bedrijf tot een slechte!

Snelheid van levering en de grote keus qua assortiment

Ik heb aftersales een onvoldoende gegeven omdat ik het retouren niet klantvriendelijk vindt. Ten eerste moet je zelf zoeken op de site naar hoe je je de bestelling kan retourneren. Ik zou deze... Ik heb aftersales een onvoldoende gegeven omdat ik het retouren niet klantvriendelijk vindt. Ten eerste moet je zelf zoeken op de site naar hoe je je de bestelling kan retourneren. Ik zou deze informatie direct bij de bestelling toevoegen. Daar zit nu alleen een orderbon bij. Daarnaast moet je de verzendkosten zelf betalen om iets te retourneren. Dat vind ik bijzonder klantonvriendelijk. Zorg ervoor dat je naar een antwoordnummer kan retouren oid.

Voor mij is dit laatste een reden waarom ik niet meer bij jullie bestel, maar altijd eerst ergens anders zal zoeken.