8.2/10
8.2/10

Stijny Rollof

Prima! Goede bereikbaarheid en snelle levering.

Edith Vleugel

Ik heb een luifel besteld, was snel geleverd en prima kwaliteit.

Prima website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Thieu

Alles is goed geregeld

Gied en eerlijk bedrijf

Tom

Duidelijke webshop, vlotte levering

Haard

Mooi bedrijf met fijne mensen met kennis van kamperen . Goede service en eerlijk advies.

Feijer

Heel matig

In de winkel geweest op afspraak. Werd totaal niet gecontroleerd in deze Corona tijd. Wij komen vanuit Twente om voortent op te halen en hebben bijna 45 minuten moeten wachten omdat er niemand was... In de winkel geweest op afspraak. Werd totaal niet gecontroleerd in deze Corona tijd. Wij komen vanuit Twente om voortent op te halen en hebben bijna 45 minuten moeten wachten omdat er niemand was die ons kon helpen. Bij hulp werden er 2 dozen in ons karretje gezet en we konden naar de kassa.. niets geen extra info! Thuis komen we 2 extra stangen tekort waar ons niet op gewezen wordt in de winkel .. we bellen hierover op, krijgen we terug “ ja was chaotisch die dag! “ nu moeten we zelf maar zorgen dat we op de site 2 stangen bij bestellen! Tent is top maar service en klantvriendelijk knake! 2x over!!

Catalina

Onbetrouwbaar. Hebben de camper die ik zou komen kopen, gewoon aan een ander verkocht.

Afspraak zou afspraak moeten zijn.

Petra Bogerd

We hebben ervaring via de winkel en via de webshop. In de winkel uitstekende uitleg en meedenkend. Daarom nu via de site een bestelling gedaan en ook prima en snel geleverd

Vriendelijk en meedenkend. Prima prijzen.

Baukje van der Tuin

Voor ons is het niet zo goed gegaan,voor de eerste keer een dikke bestelling gedaan en niet goed geleverd.

Moeten we nog afwachten ,of straks alles goed wordt afgehandeld.

Nou ,voor de bestelling de deur uitbaat de pakbon nog eens controleren ,wat er daadwerkelijk weggaat.Dan hadden wij geen foute levering gehad.

Anja Touw

Super

Super gewoon

Meerdere telefonistes ...duurt te lang voordat je iemand hebt