8.2/10
8.2/10

Jack

Snel en goedkoop

snel

De ene dag besteld en de andere dag al in huis

Keurig geleverd alleen ontbrak er 1 pakje dat na telefonisch contact geleverd wordt

Prima bedrijf vlotte service

Artikel snel geleverd, komt overeen met info op website. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Wenkenbach

We hebben verleden jaar in juni een complete voortent en een luifel gekocht. Omreden van gewichtsbesparing is ons geadviseerd voor beide tenten een aluminium frame te nemen.
We hebben beide...
We hebben beide tenten 3 weken gebruikt. Dit jaar hebben we verleden maand de boel weer opgezet. Vorig weekend waren we bij ons plekje, de luifel was finaal in elkaar gewaaid, ondanks onze stormbanden ed. De aluminium stokken waren verbogen, 3 stokken waren als lucifersstokjes afgebroken. Dus waren we verplicht om een nieuw frame aan te schaffen.

Geen.

verkoop geen aluminium frame bij de luifel.

Eva

Fijne service, ik had een verkeerde maat besteld en dit werd probleemloos omgeruild nog voor de jas verzonden was.

Goede service!

Fam uit Putten

Eerst een bezoek gebracht aan de winkel waar wij in alle rust zijn geadviseerd over de voor en nadelen.
Later de luifel via de webshop erbij besteld

De verkoper deelde zijn ervaring met ons en gaf een eerlijke mening geen verkooppraat

Goede ervaring.

Duidelijke site en duidelijke info van producten

joke

Goede productinfo op de site. bestelling geleverd zoals belooft.