9.1 /10

checkbox95% beveelt Countrywood aan!

Kwaliteit

H.Postel

Prettig

Antwoord Countrywood

Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met jullie blokhut. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Pieter Bas

Goed bedrijf. Snelle reacties op vragen, snelle en complete levering en dat voor een meer dan nette prijs

Prijs/kwaliteit

Antwoord Countrywood

Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met jullie geweldige pipowagen. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Marieke

Heel fijn om hier te bestellen. Goede kwaliteit en een goede en snelle service!

Goede service

Antwoord Countrywood

Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met jullie Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Maria

Helaas ben ik niet overgegaan tot de koop van een tuinkast, maar desalniettemin was het contact per telefoon en mail heel erg meedenkend en klantvriendelijk.

Opvallende sterken punten
Er samen uit proberen te komen. Mijn vragen waren nogal moeilijk.

Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

quantum-fit

SterSterSterSterLege ster

6 jaar geleden een grote parasol 350 x 350 gekocht en ondanks dat we deze afgelopen winter buiten hebben laten staan. Is die nog steeds prima. Mooie prijs voor een goed product!

goede prijs

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de positieve review! We hopen dat je nog heel veel plezier zult hebben met je parasol! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

D. Doris

Heel heel goed. Zeer goede service zowel voor als na verkoop.

Zeer goede communicatie

Antwoord Countrywood

Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je Countrywood aankoop! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Roman

Top zaak, zeer professioneel

Communicatie

Daniëlle van Veeren

Normaal gesproken schrijf ik geen reviews, maar voor de bijzonder goede ervaring die wij hebben met de klantenservice van Countrywood wil ik een uitzondering maken. Wij kochten vorige zomer een tuinkast die in 2 dozen bezorgd werd, en kregen die niet goed in elkaar; een van de onderdelen leek niet te passen. We namen contact op met de klantenservice waar we bijzonder vriendelijk te woord werden gestaan. Medewerkster Annemijn verzocht ons een video van het probleem op te sturen welke zij door zou zetten naar de technische dienst. Lang verhaal kort: uiteindelijk is de kast kosteloos opgehaald en is er een nieuw exemplaar geleverd. Door levering vanuit het buitenland duurde dit even, maar al die tijd is het ons steeds volkomen duidelijk geweest dat Annemijn er alles aan zou doen om ons te helpen. Dit oprechte en persoonlijke contact heeft ons vanaf het begin af aan gerust gesteld. Hoe fijn is dat! Dat is zeker niet bij elk bedrijf het geval. Naast dat we nu blij zijn met de mooie tuinkast, zou ik precies om dié reden zeker weer bij Countrywood kopen!

Persoonlijk contact, klantvriendelijkheid

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de prachtige review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met de tuinkast! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Maik Arts

Tuinhuis Yorick gekocht. Zeer sfeervol huis, maat van een kleine woonkamer. We zaten in een verbouwing, sliepen in de caravan en gebruikten dit tuinhuis om gezellig in te kunnen zitten. Bartafel, tv-hoek, slaapbank en twee fauteuils: het past er met gemak in. Onder de overkapping kunnen we heerlijk zitten, paar mooie ledstrips eronder gemaakt van Philips hue en als het donker wordt creëer je een heerlijke ambiance. Nu is de verbouwing klaar en zitten we nog steeds heel vaak in dit tuinhuis. Zijn er erg blij mee. In elkaar zetten is echt een eitje, met twee personen ben je in een halve dag klaar. Mocht je twijfelen; niet doen, is echt een topaanschaf. Vergeet niet de knop “ persoonlijke korting” aan te klikken, scheelde nog eens ongeveer 10% bij ons. Werd na maandje gebeld of alles goed was, erg netjes. Ook via mail goed contact over de verwachte levertijd, persoonlijke benadering en zeer vriendelijk. Normaal wil ik ook een kritisch punt benoemen, maar die heb ik nu niet.👍 Bedankt!

Opvallende sterken punten
Persoonlijke aandacht. Kwalitatief product. Levering op afspraak. Goede prijs.

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de prachtige review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met het tuinhuis! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Diana

Zeer positief ervaren,snel en accuraat.

Opvallende sterken punten
We hadden een hardhouten picknicktafel 2 meter lengte gekocht.Het is ook van een zeer goede kwaliteit. De tafel kwam als zelfbouw pakket aan.Met uitgebreide tekening erbij. Ze hebben hem zelfs met de pompwagen in de achtertuin gezet. Wat een service!!

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de prachtige review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met je picknicktafel! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

l staal

vorig jaar zweefparasol besteld met hoes. werd snel geleverd, prachtige kwaliteit. een parasol die aan alle verwachtingen voldoet en waar wij erg blij mee zijn

Opvallende sterken punten
solide, mooi draaimechanisme om hem open en dicht te doen, canvas van zware kwaliteit

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de prachtige review! We hopen dat je nog heel veel plezier zult hebben met je parasol! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Wisscha

Vlotte, nette, levering van de spullen. Goede kwaliteit voor de prijs. Klantenservice heeft tot nu toe vlot en accuraat gereageerd. Was maar 1x nodig. Geen reden voor mij om de volgende aankoop ergens anders te doen.

Vlot

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de prachtige review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met je Countrywood aankoop. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Bastiaan

Zeer snelle feedback en steeds een vriendelijk antwoord. Tuinhuis moet nog aangeleverd worden.

Snelle feedback

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de mooie review! We hopen dat je heel veel plezier zult hebben met je Countrywood aankoop. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Beleef het echte Frankrijk

De Gazebo staat nu anderhalfjaar in Frankrijk de zonnestralen tegen te houden bij ons vakantiehuis. De vakantiegasten kunnen zo in de schaduw relaxen en qualitytime beleven Het is een geweldig product van een topbedrijf waarvan de communicatie optimaal is.

Opvallende sterken punten
Communicatie, snelheid van levering, kwaliteit product.

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de prachtige review! We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van de gazebo. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Hanneke Wieberdink

Erg tevreden over onze prachtige eettafel , we hebben de tafel sinds zomer 2020 en hij is nog steeds even mooi , weinig onderhoud nodig , maar eens in de maand behandelen we de tafel met een bepaalde olie en dan is hij weer extra beschermd.

snelle service

Antwoord Countrywood

Hartelijk dank voor de prachtige review! We hopen dat je nog heel veel plezier zult hebben met je Countrywood aankoop. Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

Geantwoord op

Countrywood verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Countrywood heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 24 mei 2015

Countrywood

Countrywood is een Nederlands e-commerce bedrijf opgericht door de Twentse Annemijn Otten. Al op 14-jarige leeftijd stapte Annemijn bij de kamer van koophandel binnen om haar bedrijf op te starten. In de afgelopen 11 jaar is Countrywood uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende Nederlandse webwinkels in tuinmeubelen en aanverwante producten. Verschillende toonaangevende media, waaronder het AD, Quote en De Ondernemer, hebben het ondernemersverhaal van Annemijn onder de aandacht gebracht.

Bedrijvenpark Twente 400

7602 KM Almelo

Kwaliteit

H.Postel

Prettig

Pieter Bas

Prijs/kwaliteit

Marieke

Heel fijn om hier te bestellen. Goede kwaliteit en een goede en snelle service!

Goede service

Maria

Opvallende sterken punten
Er samen uit proberen te komen. Mijn vragen waren nogal moeilijk.

Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Zoë van Countrywood

quantum-fit

SterSterSterSterLege ster

goede prijs

D. Doris

Heel heel goed. Zeer goede service zowel voor als na verkoop.

Zeer goede communicatie

Roman

Top zaak, zeer professioneel

Communicatie

Daniëlle van Veeren

Persoonlijk contact, klantvriendelijkheid

Maik Arts

Opvallende sterken punten
Persoonlijke aandacht. Kwalitatief product. Levering op afspraak. Goede prijs.

Diana

Zeer positief ervaren,snel en accuraat.

l staal

Wisscha

Vlot

Bastiaan

Snelle feedback

Beleef het echte Frankrijk

Opvallende sterken punten
Communicatie, snelheid van levering, kwaliteit product.

Hanneke Wieberdink

snelle service