Write a review

80% of the customers recommend this company.

Val Tudor

All cool :)

Simona

O experienta placuta, livrarea foarte rapida si in termenul indicat, raspunsurile la email au fost imediate si chiar am fost sunată personal pentru a mi se confirma ca totul este in regula. As... O experienta placuta, livrarea foarte rapida si in termenul indicat, raspunsurile la email au fost imediate si chiar am fost sunată personal pentru a mi se confirma ca totul este in regula. As recumpăra cu mare drag.

Vlad Marin

Foarte buna

Victor Galsan

Foarte mulțumit de produs, calitatea materialului si detaliile precum logo ul, mai bune ca și originalul.Este al doilea set cumpărat, amândouă pentru masini istorice, la care nu se mai găsesc... Foarte mulțumit de produs, calitatea materialului si detaliile precum logo ul, mai bune ca și originalul.Este al doilea set cumpărat, amândouă pentru masini istorice, la care nu se mai găsesc covorasele de fabrică.Recomand cu tărie !

Alina Radulescu

Recomand!

Victor Traistaru

Very good. Excellent

Csaba Nagyi

Product looks like it's good quality, but the size of the floor mats is a little different from the original, fitting is mostly ok.

Victor

Am comandat o doua oară, pentru a doua mașină.Sunt foarte mulțumit de calitatea materialului, de mărimea exactă și detalii precum logo-ul .Sunt mai bine lucrate decât cele originale.Recomand cu... Am comandat o doua oară, pentru a doua mașină.Sunt foarte mulțumit de calitatea materialului, de mărimea exactă și detalii precum logo-ul .Sunt mai bine lucrate decât cele originale.Recomand cu toată încrederea !

Costel Olteanu

Very well.