Motor geleverd met foute code, na meer dan 1 maand rond de pot draaien nog altijd geen deftig nieuws van wanneer ik terugbetaald zal worden
Frank van Bussel
Na een hele tijd zoeken naar een vervangende motor voor m'n bmw kwam ik bij de mannen van CPL uit. Hoewel ze op dat moment geen motor hadden, wist hij me wel te vertellen dat er die week sowieso 3...Na een hele tijd zoeken naar een vervangende motor voor m'n bmw kwam ik bij de mannen van CPL uit. Hoewel ze op dat moment geen motor hadden, wist hij me wel te vertellen dat er die week sowieso 3 binnen kwamen. Er werd nog netjes gecommuniceerd dat de container een paar dagen vertraagd werd, zodat ik niet voor niks zou rijden. Motor opgehaald ingebouwd en bij de eerste tik van de startmotor liep hij. Oude motor netjes teruggebracht (4,5u rijden) Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken en verleende service!
Niels schoenmakers
Goed. Wat wisselend in manieren van communiceren. Whatsapp bellen, dat kan als appart worden ervaren
MLR Service
Begin vorige week een motor gekocht voor mijn bmw, n43b20a. Heren hielpen mij snel en heb de motor nu al voor me staan! Goede service en de motor ziet er netjes zoals afgesproken uit.