Jeanette de Vries
Snelle levering en product net als op de foto
Prima, heb alleen bij beide keren gehad dat er 1 of 2 onderdeeltjes missen
goed; snelle levering
Erg goed!
Hele positieve ervaring! Goede producten, snelle levering, ben er heel blij mee!
Snelle levering. Echt perfect
Snelle levering en aantrekkelijke prijzen
Zeer snelle levering
Heel goed en netjes optijd
Snelle levering.
Een compleet bouwpakket van goede kwaliteit, veel bouwplezier
Prima!
Mijn eerste ervaring begon goed maar eindigt slecht!
Crafts & Co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed en netjes optijd
Snelle levering.
Een compleet bouwpakket van goede kwaliteit, veel bouwplezier
Prima!
Mijn eerste ervaring begon goed maar eindigt slecht!
Crafts & Co heeft de volgende resultaten bereikt:
Crafts & Co