1909 beoordelingen

1909 Reviews

Anne Rijerkerk

Sorry, maar vandaag mijn naaimachine uit de verpakking gehaald en samen met mijn kleindochter, voor wie de naaimachine is, aangesloten, helaas doet hij het niet. Graag zou ik een nieuwe toegestuurd... Sorry, maar vandaag mijn naaimachine uit de verpakking gehaald en samen met mijn kleindochter, voor wie de naaimachine is, aangesloten, helaas doet hij het niet. Graag zou ik een nieuwe toegestuurd krijgen of mijn geld terug. Ook kunt u mij bellen 06 34337185

Reactie Crafts & Co:

Goedemiddag Anne,
vervelend te horen dat de naaimachine het niet doet, we willen deze zeker voor je gaan vervangen.
Als je ons een mail stuurt op info@craftsandco.eu met je bestelnummer en...
Goedemiddag Anne,
Als je ons een mail stuurt op info@craftsandco.eu met je bestelnummer en wat er aan de hand is, kunnen we dit snel in orde maken.
We zien je mail graag tegemoet.
Groeten, Isabella - Crafts & Co

Ellen Zijlstra-Landstra

Ze goede en snelle levering

Sabina Boersma-Pepping

Betrouwbaar en vlot. Leuke artikelen voor een goede prijs.
De mini printer is echt heel handig en heeft ook leuke voorbeelden.

Tineke Klevering

Was de eerste keer, maar vast niet de laatste.

Karin van der Meide

Snelle bezorging en goede site

Hjm de rouw

Ik heb heel veel plezier van het pakket. Mooi gedetailleerd. Ieder tafereeltje is ontzettend mooi. Ben er erg blij mee.

Ineke de Wit

Mijn bestelling was netjes op tijd binnen

Mireille Klein Woolthuis

Prima op de hoogte gehouden over een niet leverbaar artikel. Toen het er eenmaal was gelijk besteld, helaas 2 dgn later 5 euro goedkoper. Das jammer. Verder tevreden

Stella Kleinhoonte van Os

Zeer snelle verzending, 1 dag

Marjo Lebens

Alles ging prima,en snelle levering