8.5 /10

checkbox100% beveelt Creative ICT aan!

Your Fashion Deal

Creative ICT levert een goede dienst. Erg klantvriendelijk en wil het uiterste voor de klant. Kortom een erg betrouwbare partij.

Prima, tevreden.

Paint Spray Solutions

Positieve ervaring, betere zoekresultaten en meer klanten.

Goede dienstverlening.

VDM Parts

Goede dienstverlening en goede prijs / kwaliteit verhouding.. Creative ICT denkt goed meer in creatieve zin.

Kompas Bouw

Goed contact, perfecte website. Erg blij mee!

Profsolar is erg tevreden over de website en dienstverlening van Creative ICT

New York Pizza

Bij Creative ICT wordt er gedaan wat er beloofd wordt, en als het kan wordt het direct gedaan. De klant staat centraal en dat is erg fijn.

ChinaTuin

SterSterSterSterLege ster

Heldere communicatie en snelle service. Stap voor stap door het proces heen geholpen. Erg blij met het eindresultaat!

Dierzorg Nicole

SterSterSterSterLege ster

Heel erg tevreden over de website. Creative ICT denk goed mee en wist een goede site te ontwikkelen. Erg toegankelijk en vriendelijk.

Healthy Hairs

Bakker Sports

SterSterSterSterLege ster

Tevreden over de snelle en goede kwalitatieve dienstverlening. Creative ICT snapt waar de vraag ligt en anticipeert hierop.

Bert van der Heide

SterSterSterSterLege ster

De dienstverlening was voor mij een prettige ervaring en ik ben ook erg tevreden over de gemaakte website.

Gert-Henk Deters

SterSterSterSterLege ster

Gert-Henk Deters Hairstyling heeft de samenwerking goed ervaren en vindt met name de kwaliteit / prijs verhouding erg goed. Daarnaast spreek het strakke design voor zich.

Auto Service Amersfoort

SterSterSterSterLege ster

Ik ervaar de samenwerking met Creative ICT als erg prettig. Ik ken Creative ICT al vanaf het begin en zij snappen / visualiseren de ideeën goed in de vorm van concrete templates. Kortom, een fijne samenwerking vanaf het begin.

Creative ICT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Creative ICT heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 30 januari 2013

Creative ICT

Creative CT is e-commerce expert sinds 2010. Creative CT realiseert future proof e-commerce oplossingen voor B2B bedrijven.

M.H. Tromplaan 3

7511 JJ Enschede

Prima, tevreden.

Paint Spray Solutions

Positieve ervaring, betere zoekresultaten en meer klanten.

Goede dienstverlening.

Kompas Bouw

Goed contact, perfecte website. Erg blij mee!

Profsolar is erg tevreden over de website en dienstverlening van Creative ICT

New York Pizza