9.5 /10

checkbox99% beveelt Credion aan!

Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?

Kroon en Amstel Holding

M. Frai is mijn adviseur en kan zeggen dat mijn ervaring dankzij hem heel goed is. Snel, meedenkend, professioneel, kennis up to date en denkt in mogelijkheden.

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?
credion zelf meer zichtbaar

Persoonlijk en prettig

Op dit moment geen tips

autobedrijf Langwerden

prima, betrokken, eerlijk, en prettig in samenwerking

van Merode Transport B.V.

Korte lijnen, duidelijk en meedenkend.

X

Balanzs Nederland Holding

Charles was heel erg betrokken, duidelijk, geinteresseerd en daadkrachtig. Was helemaal top dus!

Misschien qua marketing: Nog meer benadrukken hoeveel zorgen & stress een adviseur kan wegnemen.

Matthias

Prettige samenwerking met Dick de Jong

Kupron c.s.

Bij Credion weet je waar je aan toe bent en ze verstaan de kunst om het onderste uit de kan te halen voor hun klanten. Ze prikken door de verborgen kosten en helpen je om Appels met Appels te vergelijken als je een keuze moet maken!

Zou het niet weten.

Vishandel Mike de Houck

Snel geschakeld en super goede communicatie.

keukencentrum Barkmeijer

goed, accuraat en doelgericht

Vakantieparken Weerribben Wieden

Top

A5 deco zwolle

Zeer positief! Jaco heeft mij in het hele proces goed en vakkundig begeleid. Zeker aan te raden!

Geen tips nodig

Retrae-Heijnens Pensioen BV

Onze adviseur Hans van Dienst heeft ons verzoek voortvarend opgepakt en zelfs een constructie aangeboden die qua voorwaarden beter was dan van te voren gedacht.

Kan ik echt niet benoemen!

Ch van de wiel

Andre, fijn aanspreekpunt denkt mee adviseert goed.

Alles prima

Credion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Credion heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Credion

Het vinden en afsluiten van een financiering is niet altijd eenvoudig. Sterker nog, vaak is het proces ingewikkeld, soms zelfs frustrerend. Wij veranderen dat. Met meer dan 20 jaar ervaring én doordat we toegang kunnen bieden tot meer dan 120 banken, alternatieve geldverstrekkers en private investeerders, vinden we snel de beste lening voor jouw bedrijf. Kennis, ervaring en een groot netwerk zijn niet de enige zaken waar het bij ons om draait. Bij Credion hechten we waarde aan jouw volgende stap. Met slechts 10 vragen zijn we in staat om financieel advies op maat te geven - specifiek aangepast op jouw situatie. Want onze ervaring leert dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en dat financiering nooit zomaar een kwestie van toeval is.

Businesspark Friesland-West 27a

8447SL Heerenveen

Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?

Kroon en Amstel Holding

Persoonlijk en prettig

Op dit moment geen tips

autobedrijf Langwerden

prima, betrokken, eerlijk, en prettig in samenwerking

van Merode Transport B.V.

Korte lijnen, duidelijk en meedenkend.

X

Balanzs Nederland Holding

Matthias

Prettige samenwerking met Dick de Jong

Kupron c.s.

Zou het niet weten.

Vishandel Mike de Houck

Snel geschakeld en super goede communicatie.

keukencentrum Barkmeijer

goed, accuraat en doelgericht

Vakantieparken Weerribben Wieden

Top

A5 deco zwolle

Geen tips nodig

Retrae-Heijnens Pensioen BV

Kan ik echt niet benoemen!

Ch van de wiel

Andre, fijn aanspreekpunt denkt mee adviseert goed.

Alles prima

Credion heeft de volgende resultaten bereikt: