4.7 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox0% beveelt Credion aan!

Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?

Fasd BW Beheer BV

duidelijk en werkt snel. correcte afhandeling

B ter Haar

Crista is perfect 👌

Hoornstra Meddo BV

Hans Horstink heeft goed ingeschat welke informatie hij nodig had om dit financieringsverzoek tot een goed eind te brengen.

PaVoMa Holding BV

De adviseur is een meedenkende, oplosgerichte persoon die denkt in mogelijkheden en niet in problemen.

Randy Stofberg

SPAM .

Café de zwaan

Super goed! Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren en wat er van ons verwacht werd.

Hanze Keukens

Doet wat het zegt en zegt wat het doet.

M van Dorssen Metaalbewerking

nemen alle zorg uit handen

Auto Nassau BV

Fijne samenwerking

campers

betrokken en professioneel

Berg Makelaardij

goed, gedegen, vlot en betrouwbaar.

PHMN

Uitstekend geholpen.

Credion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Credion heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.7/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Credion

Het vinden en afsluiten van een financiering is niet altijd eenvoudig. Sterker nog, vaak is het proces ingewikkeld, soms zelfs frustrerend. Wij veranderen dat. Met meer dan 20 jaar ervaring én doordat we toegang kunnen bieden tot meer dan 140 banken, alternatieve geldverstrekkers en private investeerders, vinden we snel de beste lening voor jouw bedrijf. Kennis, ervaring en een groot netwerk zijn niet de enige zaken waar het bij ons om draait. Bij Credion hechten we waarde aan jouw volgende stap. Met slechts 10 vragen zijn we in staat om financieel advies op maat te geven - specifiek aangepast op jouw situatie. Want onze ervaring leert dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en dat financiering nooit zomaar een kwestie van toeval is.

Businesspark Friesland-West 27a

8447SL Heerenveen

Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?

Fasd BW Beheer BV

Randy Stofberg

SPAM .

Café de zwaan

Hanze Keukens

Doet wat het zegt en zegt wat het doet.

M van Dorssen Metaalbewerking

nemen alle zorg uit handen

Auto Nassau BV

Fijne samenwerking

campers

betrokken en professioneel

Berg Makelaardij

goed, gedegen, vlot en betrouwbaar.

PHMN

Uitstekend geholpen.