Fasd BW Beheer BV
Fijne ervaring met René Dings, hij denkt met je mee en gaat dat stapje verder
Top
duidelijk en werkt snel. correcte afhandeling
Crista is perfect 👌
Hans Horstink heeft goed ingeschat welke informatie hij nodig had om dit financieringsverzoek tot een goed eind te brengen.
De adviseur is een meedenkende, oplosgerichte persoon die denkt in mogelijkheden en niet in problemen.
SPAM .
Super goed! Duidelijke uitleg wat er moest gebeuren en wat er van ons verwacht werd.
Doet wat het zegt en zegt wat het doet.
nemen alle zorg uit handen
Fijne samenwerking
betrokken en professioneel
goed, gedegen, vlot en betrouwbaar.
Uitstekend geholpen.
Credion verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Credion heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne ervaring met René Dings, hij denkt met je mee en gaat dat stapje verder
Top
duidelijk en werkt snel. correcte afhandeling
Crista is perfect 👌
SPAM .
Doet wat het zegt en zegt wat het doet.
nemen alle zorg uit handen
Fijne samenwerking
betrokken en professioneel
goed, gedegen, vlot en betrouwbaar.
Uitstekend geholpen.
Credion heeft de volgende resultaten bereikt: