Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Jan Schipper

Snel, betrouwbaar, deskundig.

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Er valt wat mij betreft weinig te verbeteren

Dick Hemelaar

Top , netjes en snel

Sloos groep

Goed, vriendelijk contactpersoon die er bovenop zit.

van der Sluis Advies

Prima geholpen en op de hoogte gebracht en gehouden

blijven doorgaan op deze manier

Alacar Harderwijk

Prettige samenwerking met een zakelijke credit aanvraag, Duidelijk advies en en grote ontlasting voor de startende ondernemer met de aanvraag bij de bank.

Goed bezig en ga vooral zo door.

Claudia Meijers/alzon zonwering

Mijn adviseur Claudia was zeer betrokken bij de aanvraag en was altijd bereikbaar, ze reageerde gelijk op vragen

ga zo door

vervoort

Prima samenwerking

geen tips

Wombat Property BV

Effecient, clear on the options and willing to the time spend time to discuss them in detail.

Nothing coming to mind

Northern Engineering Services Bv

Adequaat en vol noodzakelijke kennis. juiste netwerk.

Buiten de gebruikelijke paden, zoals de bank, kijken

Sjoerd Eelman

Snel en duidelijk

Zou ik niet weten onze samenwerking en de dienstverlening was al super