Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Raqiem

Goed en eerlijk advies

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Ga zo door.

barki beheer bv

Het is niet credion het is jaco

geen tips.alles goed

Teamsportfabriek

Deskundig en aquraat

nvt

Curando

Zeer ervaren en deskundig, prettig gesprekken en zeer helder.

geen tips, heb het erg prettig ervaren. wist waar ik aan toe was.

Briensveld uitvaartverzorging

Erg prettig contact, deskundig en betrouwbaar

geen tips

Vakgarage CCS

Dhr. de Jong (Dick) heeft het voor elkaar gekregen; ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

n.v.t.

De Friterie Leek

Geen.

autoservice Lenten BV

Meedenkend, precies wat ik had gehoopt

gewoon zo door gaan, menselijk en praktisch

Ritmaster Holsteins

De vanaf het begin zeer betrokken intermediair Ruud Gevers heeft mij vanaf begin tot eind zeer professioneel en betrokken begeleid. Het was een intensief project, maar met een succesvol einde! Daar... De vanaf het begin zeer betrokken intermediair Ruud Gevers heeft mij vanaf begin tot eind zeer professioneel en betrokken begeleid. Het was een intensief project, maar met een succesvol einde! Daar ben ik Ruud Gevers zeer erkentelijk en erg dankbaar voor. Wat een kennis en expertise heeft deze man in huis. Wat mij betreft een echte aanrader!

Zeer tevreden, dus mijn tip is om dit zo door te zetten.

MotoMondo BV

Deskundig en efficiënt

Vooral deze service blijven bieden. Super!