Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Gebr.Bos Timmerwerken

Het is heel prettig samenwerken met Richard Buitink.

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Het had allemaal wel iets sneller gemogen.

Wetec B.V.

Voor een financiering is het fijn om met een onafhankelijke adviseur te praten, die ook de juiste contacten heeft binnen de bankenwereld.

slagerij Gelderblom Rotterdam

Na een kort gesprek met mijn wensen en beperkte mogelijkheden heeft Bart er het maximale uitgehaald

1 tip , verander niets maar hou dit niveau vast als standaardniveau

Veldshop.nl

Snel en goed geregeld!

geen.

MJL Corporate Communicatie

Ik ben zzp'er en wilde na zeven jaar een eigen bedrijfspand kopen. Ik had geen idee of dat mogelijk was. Kevin heeft via een scan de mogelijkheden in kaart gebracht en daarna de financiering... Ik ben zzp'er en wilde na zeven jaar een eigen bedrijfspand kopen. Ik had geen idee of dat mogelijk was. Kevin heeft via een scan de mogelijkheden in kaart gebracht en daarna de financiering aangevraagd. De aanvraag werd op 14 december ingediend en op 22 november had ik al een passende offerte binnen. Kevin, dank voor je kundigheid en snelle werk. Helemaal top!

Snelweg transport en koerierservice

Kevin heeft mij begeleid met het verkrijgen van de financiering voor een overname.

JVV Automotive

Goed geholpen door Richard zoals ook de vorige 2 keren het geval was. Voor mij niemand anders meer

Blijf zaken doen met Richard

Ledura BV

Hele fijne service echt een aanrader

ik heb geen verbeterpunten de service is perfect

Wellness Innovations BV

John Dithmar en joop van Dijk hebben ons zeer kundig geholpen.

HMDH

Meer dan prima