Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

Regiekr8

Credion (Jan) heeft zich vanaf het begin goed in de casus ingeleefd. Ging deze uitdaging niet uit de weg en was steeds goed bereikbaar. Heeft zich samen met mij ingespannen voor een goed resultaat.

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Hier kan ik niet goed antwoord op geven.

Suzanne

Goede snelle service. Altijd bereikbaar.

Geen tips

Roeland Grutterink

Kundig advies en Daniël was prettig responsief

Voorwaarden van lening beter doornemen met klant en strategie van financiering beter bespreken vooraf

Aalmos Holding BV

Goed geholpen ik kende John Hoven al uit de tijd dat hij bij de Rabo Bank werkte

Ritmaster Holsteins

(Bewerkt)

Onlangs een gesprek gehad met een zeer enthousiaste en vakbekwame adviseur van Credion.
Na een eerste, wat tegenvallende ervaring met een andere adviseur ben ik persoonlijk door Jacob Nammensma benaderd en die heeft toen een adviseur aangewezen die op mij een absoluut goede indruk gemaakt heeft. Komt afspraken na, is erg goed bereikbaar en kan zich erg goed inleven in de klant. Kortom, Credion heeft van een klacht een kans gemaakt. Hiervoor van mij een dikke tien!

Proberen direct de juiste persoon aan de klant te koppelen.
Verder zou ik zeggen ga door op deze weg!

dAWSON mANAGEMENT bv

Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar

Geen tips. Dienstverlening is uitstekend

Hydynamic Holland B.V.

Snel. Overzichtelijk. Duidelijk. No nonsens

Gewoon zo doorgaan...

Jan van leijenhorst

Zeer fijn en prettig ervaringen !

B. Boersma en H. Boersma-Smits

Correct, kundig en vriendelijk. We werden ontzorgd.

geen tips

Radiatco

Credion adviseur heeft bemiddeld in het verkrijgen van een kortlopend krediet.

nvt