Credion

Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10

E. Witte

Zeer goed

Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?

Witas

Ondanks wat tegenvallers in het traject is de financiering prettig verlopen

Bakker meerveld vof bluesun zonnestudio

Super ! Goed berijkbaar en top advies

Ik weet niks?

Althea Plastics Products BV

Ontzettende fijne ervaring.

Thomas Rietrae

Vriendelijke, to the point en deskundig

Tuindersbedrijf van Vugt

Deskundig advies, maar vergeet ook de menselijke kant van het ondernemersverhaal niet.

nvt

Liefs van Cindy

Alles werd elke keer duidelijk uitgelegd. Goed geholpen.

Dit soort invulvakjes niet verplicht stellen bij het invullen van beoordelingen.

Bianca’s Outlet

Ik had een financiering nodig voor een bedrijfsunit Bij elke bank werd er moeilijk gedaan en moest ik 30% eigen geld inbrengen.
Met hulp van Credion is het mijn gelukt om een hypotheek te...
Met hulp van Credion is het mijn gelukt om een hypotheek te krijgen.

Ik ben zeer tevreden en heb niks toe toe voegen aan jullie dienst verlening.