Hoe tevreden bent u over het geheel van de dienstverlening?
Hoe tevreden bent u over de kwaliteit van het verkregen financieringsadvies?
Hoe tevreden bent u over de deskundigheid van de adviseur?
9.6/10
Hoe tevreden bent u over de bereikbaarheid van uw adviseur?
9.6/10
cafetaria cornerhouse
Ik ben zeer tevreden over de samenwerking
Welke twee tips zou u Credion mee willen geven teneinde haar dienstverlening verder te verbeteren?
niks
Jan Terpstra Cycling World
Mijn ervaring met Credion is erg goed.
Geen.
Sambrink
Uitstekend
Nvt
Udo Neet / Neet Networks B.V.
Op aanbeveling van een kennis en familie zijn wij in contact gekomen met Henri. Henri heeft ons zeer goed geholpen. Hij weet waar hij het over heeft, loopt net dat stapje extra voor je. Qua kennis...Op aanbeveling van een kennis en familie zijn wij in contact gekomen met Henri. Henri heeft ons zeer goed geholpen. Hij weet waar hij het over heeft, loopt net dat stapje extra voor je. Qua kennis en kunde raden wij zeker aan hem in te schakelen bij financieringsvraagstukken. Hij heeft veel connecties waardoor alles zeer soepel verloopt. Wij zijn heel snel geholpen en dat naar volle tevredenheid. Henri, bedankt en wie weet in de toekomst tot ziens!
S van Dommelen Bestrating
Fijne samenwerking. Betrouwbaar en er wordt snel gehandeld
Ik heb geen tips alles was goed geregeld
berkhout watersport
Een nette , correcte en vooral vriendelijke adviseur die goed meedenkt in het belang van de klant
nvt
Vriesvers retail
Paul van Tuijl was mijn adviseur, enorm fijn, eerlijke en open!
Nvt
Decorette Woonatelier Echt
Wij zijn via een collega van mijn man bij Credion terecht gekomen, onze adviseur was en is nog steeds Hans Noteboom. Want zelfs toen alles al rond was heeft Hans ons bij alle mogelijke advies...Wij zijn via een collega van mijn man bij Credion terecht gekomen, onze adviseur was en is nog steeds Hans Noteboom. Want zelfs toen alles al rond was heeft Hans ons bij alle mogelijke advies gerelateerde vragen geholpen. Hij ging zelfs mee op mijn eerste gesprek bij ons administratiekantoor dus met 1 woord, fantastisch! Een vriendelijke man die met je mee denkt en alle mogelijke moeite voor je doet, duidelijke handige adviezen geeft en dat was voor ons als beginnend ondernemers heel erg belangrijk. Een bedrijfsovername in deze tijd vergt veel goede en deskundige voorbereidingen iets waar wij niet in thuis waren. We hebben de gevraagde financiering gekregen, met dank aan Hans. Mochten wij in de toekomst een soortgelijke organisatie nodig hebben dan gaan wij zeker terug naar Hans Noteboom.
Machine Inspectie BV
Correct en weet goed de weg binnen de financiele wereld
Basis
x