8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt Cruise Travel aan!

Straathof

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Cruise Noorwegen voor mijn broer met een handicap

R. F. Varkevisser

Zeer goede ervaring tot nu toe. Duidelijke uitleg.

Cruise Britse eilanden en Schotland

Trudy Langeveld

Snel en duidelijk

Cruise Barcelona v.v. met Celebrity Cruises

Jan Willem Buij

SterSterSterHalve sterLege ster

We zijn netjes en goed geholpen, op een enkel foutje na. Maar wat ons wél is opgevallen is het feit, dat je via de site wel allerlei info over de cruise kunt vinden, maar dat je een échte boeking uiteindelijk beslist niet kunt realiseren. Dat moet dan via de telefoon, omdat je op de site gewoon niet kunt zien welke hutten op welk dek nog te kiezen en dus te reserveren zijn. Dat 'huttenproces' is zeer ondoorzichtig, zeer onvolledig en dus tekort schietend, vonden wij. Het zou namelijk heel leuk en tevreden stellend zijn als je écht zou kunnen zien uit welke verschillende hutten je op een bepaald moment werkelijk zou kunnen kiezen!

1. Britse Eilanden en 2. IJsland

Butter

Goede vriendelijke snelle service en afhandeling boeking.

Cruise Oostelijk Caribieen

T. van der Genugten

Het boeken was een ingewikkelde exercitie

cruise ROG328773

Petersen

Goede en snel beschikbare kennis van vluchten en aansluitingen.

Cruise middellandse zee

Regina van den Boomen

Zeer goed. Het geeft soms wel stress een grotr reis boeken en niet alles gaat vlekkeloos maar we komen er altijd weer goed uit

Diverse reizen

Mac Steenaart

Meedenkend, vlotte reacties op vragen.

CHRISTIAAN LODEWIJK SISTILHA

alles duidelijk op de site om te boeken

Oostelijke Middellandse zee cruise

Pim Monteiro

SterSterSterLege sterLege ster

Geen enkele verwijzing hoe je de excursies bij de cruise mij. moet boeken door cruise travel! Maw. Zelf uitzoeken …. Slordig hoor.

Cruise bij Hal.

Martijn en Yvonne

Fijn dat onze offerte aanvraag direct in optie gezet werd. Vragen worden vlot en goed beantwoord.

Marga Gietman

Bijzonder aardig en terzakekundig!

cruise Noordkaap met HAL

R.M. van Vugt

SterSterSterHalve sterLege ster

het boekingsproces zelf verliep vlekkeloos. Een telefonisch gestelde vraag leverde een nogal nors antwoord op van de mannelijke telefonist. De vraag werd weliswaar correct beantwoord, maar was gespeend van elk enthousiasme. Dat kan/mag/moet beter.

Celebrity Constellation: Rome naar Bologna

MH

Goed en vakkundig

Cruise reis 15dagen fjorden

Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 mei 2020

Cruise Travel

Wij helpen al 33 jaar reizigers bij het maken van de beste keuze uit het enorme aanbod aan cruises. We kennen de schepen, rederijen en bestemmingen als geen ander. Of u nu voor het eerst een cruise gaat maken, of al ervaring heeft met cruises, onze cruisespecialisten adviseren u graag.

Straathof

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Cruise Noorwegen voor mijn broer met een handicap

R. F. Varkevisser

Zeer goede ervaring tot nu toe. Duidelijke uitleg.

Cruise Britse eilanden en Schotland

Trudy Langeveld

Snel en duidelijk

Cruise Barcelona v.v. met Celebrity Cruises

Jan Willem Buij

1. Britse Eilanden en 2. IJsland

Butter

Goede vriendelijke snelle service en afhandeling boeking.

Cruise Oostelijk Caribieen

T. van der Genugten

Het boeken was een ingewikkelde exercitie

cruise ROG328773

Petersen

Goede en snel beschikbare kennis van vluchten en aansluitingen.

Cruise middellandse zee

Regina van den Boomen

Diverse reizen

Mac Steenaart

Meedenkend, vlotte reacties op vragen.

CHRISTIAAN LODEWIJK SISTILHA

alles duidelijk op de site om te boeken

Oostelijke Middellandse zee cruise

Pim Monteiro

SterSterSterLege sterLege ster

Cruise bij Hal.

Martijn en Yvonne

Marga Gietman

Bijzonder aardig en terzakekundig!

cruise Noordkaap met HAL

R.M. van Vugt