Jos de Groot
- Product of service:
- Cruise azie
Snel en goede booking
Meer dan uitstekend. Dit wordt onze 13e cruise allemaal via Cruise Travel, ook het voor en na traject. Nooit iets verkeerd gegaan. okk te telefoon wordt bij een vraag vlot beantwoord. Hulde.
Altijd door iedereen vriendelijk en goed geholpen
Het boeken van de reis was geen probleem, maar in mijn account op de site zie ik de reis niet terug. Telefonisch geïnformeerd, maar alles is in orde, geen zorgen. Toch zou ik het fijn vinden als ik mijn geboekte reis terug zou zien op de site waar ik geboekt heb.
Zowel heden en in het verleden ook al met succes boekingen gedaan bij Cruise Travel. Service is uitstekend en het personeel zeer bekwaam en vriendelijk.
boeking van cruise was snel en goed geregeld.
Prima. Ook op een vraag van mij over parkeren bij de vertrekdagen werd adequaat afgehandeld.
Vriendelijk en duidelijke informatie
Vertrouwd, vriendelijk en correct
We moeten nog vertrekken, maar reserveren gaat zonder problemen.
PRIMA TELEFONISCH CONTACT
De boeking verliep bijzonder soepel
Professionele vriendelijke adviseur
Boeking en reactie op vraag ging super vlot
Cruise Travel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruise Travel heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en goede booking
Altijd door iedereen vriendelijk en goed geholpen
boeking van cruise was snel en goed geregeld.
Vriendelijk en duidelijke informatie
Vertrouwd, vriendelijk en correct
We moeten nog vertrekken, maar reserveren gaat zonder problemen.
PRIMA TELEFONISCH CONTACT
De boeking verliep bijzonder soepel