Vos

Het meest irritante is een wachttijd van +/_ 50 minuten aan de telefoon.
Ik heb drie keer dus 150 minuten aan de telefoon.Dan wil je een reis boeken van € 6000,-. Dit vindt ik schandalig. Het meest irritante is een wachttijd van +/_ 50 minuten aan de telefoon.
Ik ben wel netjes te woord gestaan door de medewerkers, maar of ik het op kan brengen om een volgende keer weer in de wachtrij aan te sluiten denk ik niet.

H.j.W.Buijs

Het boeken van cruise is voor ons gemakkelijk verlopen, een punt van kritiek is dat het ons ondanks meerdere pogingen niet is gelukt om iemand persoonlijk te spreken ! Meerdere keren gebeld en lang... Het boeken van cruise is voor ons gemakkelijk verlopen, een punt van kritiek is dat het ons ondanks meerdere pogingen niet is gelukt om iemand persoonlijk te spreken ! Meerdere keren gebeld en lang naar muziek geluisterd maar niemand aan de lijn kunnen krijgen ! Dus maar alles via de mail , en dit ging gelukkig wel goed !

Arno

Heel onrealistische beschrijving van de cruises, veel te positief. Mijn ervaring met MSC is zeer negatief. Veel te massaal. Bereid je voor op dikke Italianen in een speedo die voordringen bij de... Heel onrealistische beschrijving van de cruises, veel te positief. Mijn ervaring met MSC is zeer negatief. Veel te massaal. Bereid je voor op dikke Italianen in een speedo die voordringen bij de pizza's.

Eduard Rijnshoeven

Cruise Travel Amsterdam heeft meer dan uitstekend personeel niets is te veel nemen de tijd voor je

Petra

Ondanks de minimale bezetting medewerkers uitstekend geadviseerd zodat we tot een juiste keuze konden komen…

Irene

Het is lastig om alle informatie terug te vinden op de website. Bijv. Over hoe laat je moet boarden, waar kun je parkeren en vanaf hoe laat, wat zijn de kosten daarvan etc.. Ook een algemene... Het is lastig om alle informatie terug te vinden op de website. Bijv. Over hoe laat je moet boarden, waar kun je parkeren en vanaf hoe laat, wat zijn de kosten daarvan etc.. Ook een algemene omschrijving zou uitgebreider kunnen.Hopelijk komt er nog duidelijkere informatie, nu de reis geboekt is.

Resy

Een cruise geboekt

Ratajczijk

Zeer positief, behulpzaam en duidelijke uitleg

Anoeschka

Online geboekt, enkele dagen later online hutwijziging in zelfde categorie aangevraagd en snel telefonisch antwoord gekregen. Heel tevreden hierover.