N.F. Rijper

Booking ging goed, maar op vrijdag geen telefonisch contact mogelijk. Op zaterdag was de gehele dag de telefoon niet bereikbaar en het antwoordapparaat werkte in het geheel niet. Op zondag gesloten,... Booking ging goed, maar op vrijdag geen telefonisch contact mogelijk. Op zaterdag was de gehele dag de telefoon niet bereikbaar en het antwoordapparaat werkte in het geheel niet. Op zondag gesloten, dus maandag maar weer een proberen contact te krijgen.

Arnold

Wij boeken al jaren onze cruises bij Cruise Travel. De website is ideaal om te zoeken en eenmaal een cruise gevonden....eenvoudig te boeken.
De prijzen zijn prima voor elk wat wils

Lia

Netjes geholpen vriendelijk personeel

DDM

Makkelijk online geboekt. Telefonische communicatie is duidelijk en vriendelijk. Soms wat lange wachttijd aan de telefoon.

Kees

Prima communicatie

Fred

De website werkt prima en krijg de juiste mails met informatie retour

Piet

Durf hier niet te boeken als ik zo de beoordelingen lees!

Klaas Blok

Wij zijn prima geholpen met de door ons gevraagde aangepaste hut op de door ons uitgezochte cruise. Je kunt zelf veel voorbereiden en dat scheelt veel.

Schutte

Doordat onze cruise werd geannuleerd mosten wij zo sneo mogelijk een andere uitzoeken. heb ier totaal geen hulp gehad van cruisetravel. zeer slecht bereikbaar, maar na een poos te hebben geprobeerd... Doordat onze cruise werd geannuleerd mosten wij zo sneo mogelijk een andere uitzoeken. heb ier totaal geen hulp gehad van cruisetravel. zeer slecht bereikbaar, maar na een poos te hebben geprobeerd werd ik dor degene die mij te woord stond echt niet wijzer

L. van Rooij

Zoals de meesten en ook veel te lezen is hier moet de organisatie écht iets gaan doen aan de telefonische bereikbaarheid !!! Zeker omdat we spreken over boekingen waarbij het gaat over bedragen die... Zoals de meesten en ook veel te lezen is hier moet de organisatie écht iets gaan doen aan de telefonische bereikbaarheid !!! Zeker omdat we spreken over boekingen waarbij het gaat over bedragen die in de duizenden euro's lopen. Mijn reisgenoot en ik hebben weliswaar en reis naar onze zin geboekt maar zaten - zeker achter af - met te veel vragen waar we vooraf een antwoord op nodig hadden, én naar nu blijkt dat dit ook het geval is. Dus heren en dames van Cruisravel hou op met klanten met die ellenlange wachttijd op te zadelen - zelfs zo lang dat het contact van jullie kant uit verbroken wordt - en speel in het feit dat cruisen boomingbusiness is en zorg voor een groter telefoonteam !! Overigens werden mijn vragen nadat ik uiteindelijk een medewerker sprak ( ná een boeking) niet adequaat beantwoord.