Susan

Door drukte geen tel.contact mogelijk. Nog geen reactie op mail gehad.

Hènk krabshuis

Wat ik alleen erg jammer vind
Alles gaat via de mail
Telefonisch contact is niet te doen
Heb paar keer lang in de wacht gestaan
Ik snap dat als het druk is
Maar laat iets maken dat we ons nummer achter kunnen laten en toch terug gebeld worden zelfde dag of dag later
Je boekt toch een mooie reis mooie prijs
Ik vind telefonisch contact gewoon prettiger .

Mvgr
Hènk krabshuis

Loes Gouw Welbers

Is een prima bedrijf. Alleen heel erg moeilijk te bereiken, wachttijden van 1 uur zijn geen uitzondering.

Chitra

Slechte ervaring met deze reisorganisatie. Spijt van hier te hebben geboekt. Dit zou ons 7de cruise worden, nog nooit eerder zoiets meegemaakt. Slechte communicatie. Moeten zelf achteraan gaan voor... Slechte ervaring met deze reisorganisatie. Spijt van hier te hebben geboekt. Dit zou ons 7de cruise worden, nog nooit eerder zoiets meegemaakt. Slechte communicatie. Moeten zelf achteraan gaan voor duidelijkheid. Lange wachttijden voordat je telefonisch contact hebt. Documenten zijn niet duidelijk. Slechte service. Een reisorganisatie die een cruise aanbiedt met vertrek uit een ander land en geen hotel in de buurt van de terminal kan adviseren of aanbieden. Hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Met de Corona maatregelen die gelden, kan er ook niet geadviseerd worden voor eventuele snel-testen in de buurt van de terminal. Een organisatie niet van deze tijd.

E. Prijs

Ondanks de zeer slechte bereikbaarheid zijn we goed en professioneel geholpen met het boeken van onze cruise.

Marcel

Prima geholpen, duidelijke informatie. Enig puntje was de telefonische bereikbaarheid die niet zo goed was, maar daar hebben wel meer bedrijven last van zo na Corona pandemie.

Rainer Klootwijk

Na heel veel cruises geboekt te hebben zou ik geen klant meer zijn als ik niet tevreden was

Patrick

Door drukte helaas niet bereikbaar, hierdoor twee boekingen online gemaakt voor één vakantie met ouders.

A verheezen

Er word vlot alles geregeld

Bekman

Prettig en snel