lia van der Jagt

Helaas is deze keer mijn ervaring niet zo best. Telefonisch bijna onbereikbaar. Uiteindelijk teruggebeld en goed geholpen door Ronald Groen. Helaas nog steeds niet de officiële bevestiging binnen... Helaas is deze keer mijn ervaring niet zo best. Telefonisch bijna onbereikbaar. Uiteindelijk teruggebeld en goed geholpen door Ronald Groen. Helaas nog steeds niet de officiële bevestiging binnen maar kreeg wel een aanmaning om te betalen. Al met al niet wat ik van u gewend ben. Ik hoop dat alles goed af gaat lopen.

Y. Roode

Perfect geholpen en zeer vriendelijk!

Italiaander

Prettige, snel en persoonlijk contact

Eduard Rijnshoeven

Wij zijn al jaren klant bij Cruise Travel een meer dan uitstekend en professioneel bedrijf met personeel die klant vriendelijk en weten waar over ze praten.

Cornelis

Ik heb voor nu en in het verleden positieve ervaringen met het team van cruise travel. Goed advies en goede afhandeling van mijn wensen. Een negatief punt is dat ik na mijn eerste gesprek met een... Ik heb voor nu en in het verleden positieve ervaringen met het team van cruise travel. Goed advies en goede afhandeling van mijn wensen. Een negatief punt is dat ik na mijn eerste gesprek met een medewerker een offerte zou krijgen van de voor ons uitgezochte cruise. Deze offerte heb ik niet ontvangen en toen maar online zelf geboekt. Bij online boeken zijn de betaal instructies niet heel duidelijk. Later weer telefonisch contact opgenomen waarbij ik 50 minuten in de wacht heb gestaan. Toen toch ook wel weer correct geholpen

Helga

Zeer moeilijk bereikbaar. Doordat we eerder bij cruisetravel geboekt hebben toch weer geboekt maar anders zeker naar een andere reisorganisatie gegaan. 3x minimaal 45 min in de wacht voor 1 vraag.... Zeer moeilijk bereikbaar. Doordat we eerder bij cruisetravel geboekt hebben toch weer geboekt maar anders zeker naar een andere reisorganisatie gegaan. 3x minimaal 45 min in de wacht voor 1 vraag. Niet oké. Andere jaren was alles perfect!

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u lang heeft moeten wachten alvorens uw vraag betantwoord werd. Wij bieden hiervoor onze excuses aan. De afgelopen tijd ervaren wij een zeer grote... Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u lang heeft moeten wachten alvorens uw vraag betantwoord werd. Wij bieden hiervoor onze excuses aan. De afgelopen tijd ervaren wij een zeer grote belangstelling voor onze cruisereizen, waardoor de afhandeltijd van (aan)vragen op sommige momenten veel tijd in beslag neemt. Wij proberen ons serviceteam zo snel mogelijk uit te breiden en zijn momenteel enkele enthousiaste nieuwe collega's aan het inwerken. we hopen dit dan ook snel verholpen te hebben. Voor nu bedankt voor uw boeking! Team Cruise Travel.

Hoppener

Dagen niet te bereiken, lange wachttijden, geen persoonlijke aandacht.
Jammer, geen goed welkom. Ben dus nog niet in staat te oordelen.

Reactie Cruise Travel:

Bedankt voor uw review. Het spijt ons oprecht dat u niet positief bent over het proces tot nu toe. Hiervoor bieden we onze welgemeende excuses aan. Wij ervaren momenteel een grote belangstelling... Bedankt voor uw review. Het spijt ons oprecht dat u niet positief bent over het proces tot nu toe. Hiervoor bieden we onze welgemeende excuses aan. Wij ervaren momenteel een grote belangstelling voor cruisereizen, waardoor de afhandeltijd van aanvragen meer tijd in beslag neemt dan idealiter het geval zou zijn. Momenteel werken wij hard aan de uitbreiding van ons serviceteam en hopen in de nabije toekomst weer sneller onze vertrouwde service kunnen bieden. met vriendelijke groet van de cruisespecialisten van Cruise Travel.

A T Lamers

Dit word de derde Cruise ,geen klachten mensen heel vriendelijk en capabel. Bereikbaarheid per telefoon is een ramp.

HJ Doppenberg

Je wordt heel duidelijk door het boekingsproces geleid. geen problemen tegen gekomen.