Telefonisch contact heel moeilijk bereikbaar. Te lang in de wacht. Dit kan zeker als een verbeterpunten mee genomen worden.
In 't Veld
Ik boekte op het beste moment, later was prijs weer hoger
Harrie op de Weegh
Net mijn 10e door Cruise Travel geregelde Cruise afgesloten. De eerste was in 2011 en daarna elk jaar weer. Nooit klachten gehad, alles is al die jaren keurig geregeld, ook de persoonlijke wensen....Net mijn 10e door Cruise Travel geregelde Cruise afgesloten. De eerste was in 2011 en daarna elk jaar weer. Nooit klachten gehad, alles is al die jaren keurig geregeld, ook de persoonlijke wensen. Zijn net begonnen met de 11e cruise te regelen.
Gerrit Middelkamp (onze eerste cruise met CT was in 1987
Na aanmelding duurde het 72 uur alvorens wij nadere info kregen. Dit vonden wij wat lang…
GHW
Telefonisch boeken van de cruise ging naar tevredenheid. Echter de geboekte cruise werd twee weken voor vertrek middels een email door de cruise maatschappij geannuleerd. Vervolgens getracht om...Telefonisch boeken van de cruise ging naar tevredenheid. Echter de geboekte cruise werd twee weken voor vertrek middels een email door de cruise maatschappij geannuleerd. Vervolgens getracht om contact te krijgen met Cruise Travel om te overleggen hoe verder. Telefonische bereikbaarheid van Cruise Travel was dramatisch slecht! Ondanks uren aan de telefoon die dag geen contact kunnen krijgen. Ook op een emailverzoek om ons te bellen werd niet gereageerd. Zeker in een dergelijke situatie levert dit een behoorlijke portie stress op. De volgende dag lukte het uiteindelijk wel om tel. contact te krijgen. Vervolgens is onze situatie naar tevredenheid opgelost.
Cruisetravel
Cruise travel regelt het uiteindelijk prima, maar de communicatie mag wel beter worden
Schoonbrood
Prima en vriendelijk
p. verlegh
Ik zit nu al meer dan 60 min aan de telefoon te wachten om een medewerker te spreken. We hebben een cruise geboekt naar Alaska, maar een volgende cruise gaan we zeker niet boeken via Cruise Travel....Ik zit nu al meer dan 60 min aan de telefoon te wachten om een medewerker te spreken. We hebben een cruise geboekt naar Alaska, maar een volgende cruise gaan we zeker niet boeken via Cruise Travel. Een organisatie die zijn bereikbaarheid zo slecht heeft georganiseerd zal ook wel de rest niet op orde hebben
Slagter
Goed bedrijf,maar schandalige lange wachttijden! Zou niet moeten horen bij zo'n groot reisburo. Bijna over 3 dagen 3 uur in de wacht gestaan!