9.4 /10

checkbox100% beveelt CruiseOnline.com aan!

Astrid Huis in t Veld

Fantastisch

E.R. Schaap

Wij hebben al eerder, tot onze tevredenheid, bij CruiseOnline geboekt. Deze keer gaan wij met Virging Voyages een cruise maken. Ondanks dat alles online prima vermeld staat hebben wij toch nog even telefonisch contact gezocht. Dit was een prettig contact om met een gerust hart op pad te kunnen gaan.

Cruise met Virgin Voyages

R de Groot

Wij zijn hier voor de eerste keer. We zijn hier super geholpen met een foutje wat wij zelf veroorzaakt hadden met de koop van het bartegoed.

Cruise Middellandse-Zeegebied

Adriana Van vliet

Duidelijk en daardoor eenvoudig

Cruise oost middellandse zee

Van der Laan

Duidelijk en makkelijk om te boeken

Product of service:
Cruise naar Noorwegen geboekt. Eén tip om een link er bij te zetten voor parkeren. Wij reizen van uit hamburger. Zelf opzoek gegaan voor parkeren en gelukt.

Wijnand Blok

Opnieuw een cruise geboekt bij CruiseOnline. Duidelijke website, snel geregeld. Een aanrader.

Cruise Britse eilanden en Ierland

Van der Ven

Prettig geholpen

Noorse cruise reis

N. Geurts

Duidelijke website. Snelle en correctie klantenservice.

Els Bijns

Werken correct, snel en vriendelijk.

Cruise ijsland

G. Schmidt

SterSterSterSterLege ster

Het zoeken naar een cruise en het boeken zelf ging heel makkelijk. Je krijgt ook een aantal maanden om het bedrag af te lossen en je krijgt een reminder wanneer je de laatste betaling moet voldoen. Ook telefonisch zijn ze goed te bereiken en je wordt goed geholpen.

Moniqie ehbel

De boeking ging super goed de prijzen klopten ook en alles was goed uitgelegd en gemalif

Cruise geboekt

sofie

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goed

dyonne Heesters

heel goed geholpen bij de helpdesk.

noorse fjorden

Prinsen

makkelijk, snel en goed

cruise Japan

Sjan Denis (Adriana van der Hijden)

Gewoon top, stuur een mailtje met een vraag en kreeg heel snel antwoord. We hebben al 8 cruises met MSC gemaakt, en dit was de eerste boeking bij CruiseOnline. Zeker niet de laatste keer!

Cruise met MSC World Europa Middellandse Zee

CruiseOnline.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

CruiseOnline.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 januari 2023

CruiseOnline.com

CruiseOnline.com is een online boekingswebsite voor cruisevakanties! Logisch toch? Wij geloven in onze fantastische klantenservice, een goede samenwerking met onze partners én in de moderne technologie. Wij, ons team -van cruise-experts tot aan webdevelopers-, werken iedere dag samen vanuit ons kantoor in Rotterdam om de leukste cruisevakanties aan onze klanten aan te bieden.

Bahialaan 600

Van der Ven

Prettig geholpen

Noorse cruise reis

N. Geurts

Duidelijke website. Snelle en correctie klantenservice.

Els Bijns

Werken correct, snel en vriendelijk.

Cruise ijsland

sofie

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goed

dyonne Heesters

heel goed geholpen bij de helpdesk.

noorse fjorden

Prinsen

makkelijk, snel en goed

cruise Japan

Sjan Denis (Adriana van der Hijden)

Cruise met MSC World Europa Middellandse Zee

CruiseOnline.com heeft de volgende resultaten bereikt: