Ik moet zeggen dat ik verrast ben door de goede service. 1e keer bij jullie geboekt. Dit is zeker niet de laatste keer. 2x gebeld met jullie medewerkers en beide keren zeer goed geholpen. En vooral...Ik moet zeggen dat ik verrast ben door de goede service. 1e keer bij jullie geboekt. Dit is zeker niet de laatste keer. 2x gebeld met jullie medewerkers en beide keren zeer goed geholpen. En vooral aan het einde van het gesprek de opmerking: als u nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen. Dat gaf mij veel vertrouwen.
Patrick Frankhuizen
Makkelijk om veel cruises te vergelijken en te vinden.
Will Pors-van Dam
Mijn ervaring met CruiseOnline is heel positief. Zowel contact online als het persoonlijk contact zijn vlot en attent verlopen. Ik voelde me echt gast.
Was een snelle reactie en het telefoonverkeer verliep ook vlot. Dank voor de goede service.
McBee
Tot op heden erg duidelijk en redelijk snel
CruiseOnline
Vlotte verwerking van de reservatie, duidelijke info
van Noortwijk
Heel goed
Arie van Rooijen
Helder en klantvriendelijk
Klaas van Leeuwen
Heb online geboekt en er bleven toch nog vragen over. Gebeld en werd zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen, en kon ook altijd bellen. Dat ook gedaan, (ben niet zo goed met computers)...Heb online geboekt en er bleven toch nog vragen over. Gebeld en werd zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen, en kon ook altijd bellen. Dat ook gedaan, (ben niet zo goed met computers) maar alles gelukt!! Mede door de mensen die de tijd nemen om alles uit te leggen. Bedankt....wordt een mooie reis.